"Права рука" Ляшка влаштувала п’яні "радикальні дії" в Ужгороді!

"Права рука" Ляшка влаштувала п’яні "радикальні дії" в Ужгороді!

"Права рука" Ляшка влаштувала п’яні "радикальні дії" в Ужгороді!

12 марта 2015 г.

Петр Погибин

А тепер погрожує ужгородському підприємцю закриттям закладу. Про це написав власник закладу Василь Маняк на своїй сторінці у Фейсбуку.

Цікава ситуація відбулася в моєму закладі в ніч з 28 лютого на 1 березня!
Близько двох годин ночі до приміщення закладу увійшла компанія молодиків з 4-5 чол. Так як вони були в спортивному одязі і напідпитку охороною закладу,згідно правил відвідування -"dress code" їм було відмовлено в подальшому відвідуванні.
У відповідь охоронці та просто люди, які знаходилися в той час там, почули на свою адресу погрози та образи. Один із молодиків дістав посвідчення народного депутата України і розмахуючи ним, в зухвалій формі,погрожуючи пообіцяв, що за те, що його не запустили, заклад буде закрито і особисто він за цим прослідкує!
Як пізніше з’ясувалося, цей молодик - Андрій Лозовий, нардеп від радикальної партї О.Ляшка...права рука самого Олега Ляшка", - пише підприємець.
"Довго чекати не прийшлося, вже на слідуючий день мені почали телефонувати та писати смс з різних напрямків і пропонувати вирішити цю проблему по-доброму, зателефонувати помічнику А.Лозового, якомусь Сабо Федір Федіровичу 0501928139 або в 9 ранку зайти в офіс партії Олега Ляшка в Ужгороді, інакше буде гірше, на що і почули адекватну відповідь!
На сьогоднішній день пан нардеп. Андрій Лозовий подав депутатський запит до МВС Ураїни щодо повної перевірки закладу і надання інформацї про всіх працівників,які там працюють!
Цікаво запитати в цього хлопчика з посвідченням народного депутата, йому більше нема чим займатися?!? Його люди вибрали для чого, щоб п’яному по клубам нічним ходити та погрожувати посвідченням нардепа чи займатися проблемами виборців??? Невже в Україні настільки все добре, що вже нема на кого,тільки залишилося на приватних підприємців запити давати і цим самим тиснути на малий та середній бізнес, який і без цього вмирає??? Мабуть, пану Лозовому начхати, що на відміну від нього, підприємець дає робочі місця і зарплату 32-ом людям, які завдяки такій владі на сьогоднішній день можна сказати виживають?!? Чи нардепи особисті образи вірішують запитами до МВС України??? Чи пан Олег Ляшко володіє інформацією - чим, в якому стані і в який час займається його заступник Андрій Лозовий?!?!
Цікаво про що думають ці красавці, коли кричать, що ми йдемо в Європу...?)?) Чи є хоч одна така цивилізована країна в світі, де депутат може дозволити собі таке?", - задається питанням ужгородський підприємець.

 

Інтернет-видання
UA- Reporter.com

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
Структуры Минэкономики Азербайджана объявили результаты тендера на получение консалтинговых услуг почти на 1,6 миллиона манатов (примерно 87…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте