Пышногрудая кандидатка Люльчак любовница регионала Столара?

Пышногрудая кандидатка Люльчак любовница регионала Столара?

Пышногрудая кандидатка Люльчак любовница регионала Столара?

Як повідомив ІНФОРМТОРу  інсайдер у Верховній Раді, модель Ольга Люльчак – технічний кандидат порошенківсько-кличківського блоку, запропонований колишнім регіоналом Вадимом Столаром.

І Столар, і Люльчак прикріплені до 217 округу – до Оболоні. Однак, в той час як Ольга не встигла прославитись ще нічим, окрім відвертих знімків, Столар – ренагат кількох партій і знаний корупціонер. Він починав кар”єру у “Нашій Україні”, а у 2010 році виринув у Верховній Раді уже як член “Партії Регіонів”.

Нарешті, за 2 роки Столар мімікрував у мажоритарники – подейкують, через суперечку із бандою регіоналів – і продовжував тероризувати жителів Оболоні агітацією в стилі свого приятеля Черновецького. Утім, у 2012 році політичному хамелеону усе ж не вдалось прорватись у парламент, і два роки він скнів у Київраді очільником Патронатної службуи регіонала Макєєнка.

На захист корупціонера Столара, досі не арештованого за аферу із будівельною компанією “Інтеграл-Буд”, можна висунути хіба те, що своїм майбутнім виборцям на Оболоні Вадим Столар запропонував не лише апетитну “ударівку”, а й “допомогу” у розмірі 200-400 гривень, адеяким – ще й ремонт під’їзду, даху чи дитмайданчика.

Ось таку пістряву команду із колишніх регіоналі і нових старлеток проводить у ВР імпотент міжнародної політики Порошенко. Утім, за медійний прийом перед Петею варто скинути капелюха: навіщо згадувати про Донбас, який здали, про героїв, які полягли в котлах і засадах, про химерно і підло викручену євроінтеграцію, якщо можна подискутувати про розмір грудей чарівної Ольги Люльчак?

 

Анна Андрашко

для ІНФОРМАТОРа

 

Теги статьи: Люльчак ОльгаВадим Столар

Статьи по теме:

Чернышов потерял доверие. Почему главу Минрегиона готовят «на выход»
Как Вадим Столар Деда Хасана «кинул»
Чернышов Алексей Михайлович, Татьяна Плачкова, Елена Костенко и Сергей Галицин: кто пилит ГАСИ
Палатный Артур Леонидович и шокирующие факты его биографии: активист раскатал правду о деятельности кровавого уголовника и убийцы
Палатный Артур Леонидович: когда кровавый бандит из столичного ОПГ отправится за решетку?