НастоящІй полковнІк Залізняк...

НастоящІй полковнІк Залізняк...

НастоящІй полковнІк Залізняк...

Поки рядові солдати боронять нашу Батьківщину на сході, вінницькі полковники МВС істерично набивають кишені. В той час як свідомі громадяни прикипівши до екранів телевізорів слідкують за подіями на Сході, а сім’ї захисників з нетерпінням чекають від них дзвінка, щоб почути жадане "я живий, мамо", начальник Вінницького вищого професійного училища ДДСО при МВС України , що в простонароді звучить як Школа міліції, так само нетерпляче чекає кожного робочого дня. 

Але очікує Залізняк Олександр Сергійович його не для того, щоб готувати кваліфкованих спеціалістів, а щоб висмоктувати з нього всі соки. Коли дивишся на нього, розумієш, що слово, яким нагородило Путіна сьогодення, пасує не лише йому. Олександру Сегрійовичу воно також в самий раз. Бо як ще назвати нелюда, що годує курсантів супом з червами. Правда для того, щоб таке меню втілилося в життя, Залізняк звільнив всіх працівників їдальні й заповнив їх місця своїми протеже. Та може він не знає, що нормативами курсантам прописане м’ясо зовсім не в такому вигляді. Хоча вельмишановний полковник міліції добре знає, як перевести свинину чи яловичину у грошовий еквівалент. А якщо він раптом до цього не докумекає сам, то його кума, а за сумісництвом і головний бухгалтер училища Кочетова Лариса Павлівна, обов’язково йому в цьому допоможе.

Як допомогла йому організувати весілля його любої донечки, якій люблячий татусь також організував робоче місце в цьму ж училищі. Щоправда, на ці гульки пішли абсолютно всі училищні кошти, тому оплату за літню відпустку викладачі досі не отримали. Зате "побажань гарного робочого дня" у вигляді ненормативної лексики, якою Залізняк О.С. не лише спілкується, але й живе, отримують регулярно. Також він доступно вміє пояснити куди кому йти, і як надовго тими ж словами тим же працівникам. Причому йому абсолютно байдуже хто перед ним: чоловік чи жінка. Гендерна рівність все ж таки, тож полковнику міліції байдуже кого принижувати. Для студентів, курсантів і викладачів цей навчальний рік був би смішним, якби не був таким сумним. Бо кваліфікованих викладачів все той же полковник міліції Залізняк О.С. змінює людьми, що з педагогікою не мають нічого спільного: ні освіти, ні досвіду, ні знань. Яскравим прикладом є викладач інформатики, що навіть в електронній пошті не може зареєструватися. Хоча, навіть, по шкільній програмі цього вчать мало не з початковик класів. А вступні випробування з математики приймає лаборант, що й з табличкою множення не дуже знайома. А взагалі, Залізняк живе по принципу Робінзона Крузо - чекає п’ятницю, бо саме тоді він битком напаковує багажник свого далеко недешевого авто наїдками та напитками із їдальні та прямує разом із вищезгаданою кумою-головбухом й іншими, не менш цікавими персонами, парити костомахи в бані на Тяжилові. І все це в такий бентежний час, коли недосвічені солдатики в зоні АТО потребують кваліфікованих командирів, в тому числі в особі полковника міліції...

материал с почты редакции сайта Компромат Украины и России

 

Теги статьи: Зализняк Александр

Статьи по теме:

Мародерство під час АТО. НастоящІй полковнІк Залізняк