Україна відновить повний контроль над своїми підприємствами - прем’єр-міністр

Україна відновить повний контроль над своїми підприємствами - прем’єр-міністр

Україна відновить повний контроль над своїми підприємствами - прем’єр-міністр

30 марта 2015 г.

Евгений Дятлов

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в українських підприємств, які належать державі, буде іноземний менеджмент, в тому числі це стосується "Укрнафти", "Укртранснафти".

 

Про це прем’єр заявив під час свого інтерв’ю на одному з українських телеканалів, новину передає "Преса України". 

"Підхід до державних компаній, і "Укрнафти", до "Укртранснафти", і до всіх інших - один-єдиний. Держава відновлює своє управління. Ми поважаємо права інших акціонерів, ми отримуємо і поділяємо дивіденди, а також ставимо новий іноземний менеджмент", - сказав він.

 

"Ми прийняли рішення про те, що всі керівники державних компаній тільки на відкритому конкурсі. Будь ласка, публічно в прямому ефірі вибираємо керівника державної компанії... І тут вже не вийде вставляти брата, кума, свата", - додав глава уряду.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що між президентом України та урядом нема жодної тріщини і вони прекрасно працюють спільно.

 

Про це під час свого інтерв’ю на одному з українських телеканалів заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

"Останні події в країні показали, що ми йдемо єдиною командою. Коли ти починаєш воювати з потужною мафією. Мафія йде шукати підтримку в ЗМІ, парламенті і вони починають воювати персонально зі мною й урядом. Головне - не зупинитися, не зламатися і йти далі. Ми на єдиному правильному шляху", - сказав Яценюк.

 

Крім того, прем’єр підкреслив, що він і президент Петро Порошенко чудово усвідомлюють той факт, що на них лежить відповідальність за подальшу долю країни.

 

"Це останній шанс для України, і ми його реалізуємо", - сказав він.

ukrnovyny.blogspot.com


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Александр Тарханов о работе с Олегом Романцевым в «Спартаке».
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте