При в’їзді в Ужгород двома кулями вбили киянина, що віз в Ужгород квадроцикл

При в’їзді в Ужгород двома кулями вбили киянина, що віз в Ужгород квадроцикл

При в’їзді в Ужгород двома кулями вбили киянина, що віз в Ужгород квадроцикл

Біля бетонного вказівника "Ужгород", що на в’їзді до обласного центру Закарпаття збоку Мукачева, вночі на 11 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав транспортний засіб, що доправляв до Ужгорода квадроцикл. Власне, як аварію зі смертельним наслідком спершу кваліфікували цю ситуацію міліціонери. Однак дещо пізніше, при розтині, в тілі киянина 1987 року народження знайшли дві кулі.

Як ексклюзивно повідомили Закарпаття онлайн в ГО "Спеціальний контроль", щойно на місці події відбувалося відтворення ситуації, на якому був присутній і начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Мотиви вбивства, яке трапилося близько 3-ї години ночі, наразі не зрозумілі: вбивці не забрали з бардачка авто гроші, а, отже, не йшлося про вбивство з метою пограбунку. Ймовірно, киянин віз з собою щось важливіше, що цікавило вбивць.

Як розповідають на місці, після вбивства тіло посадили в авто, ногу поклали на педаль газу, після чого мікроавтобус "Volkswagen" вилетів в кювет тільки за кількадесят метрів, перед вказівником Ужгорода. Наскільки ця версія відповідає дійсності, наразі уточнити не вдалося.

 

Закарпаття онлайн

 


Теги статьи: УжгородКриминал

Статьи по теме:

Во Франции задержали главаря харьковской банды "Залютинских" "Митрушу"
От мошенника до вора в законе: как Олег Мухаметшин стал известным в мире криминала
Бизнес из Беларуси ведет активную деятельность на оккупированных территориях Украины
Как оборонное предприятие превратить в казино и бандитскую базу
Российский военный оправдан за убийство сослуживца в Херсонской области