ДПСУ виявила замасковану російську артилерію на кордоні з Кримом

ДПСУ виявила замасковану російську артилерію на кордоні з Кримом

ДПСУ виявила замасковану російську артилерію на кордоні з Кримом

Працівники Держприкордонслужби України зафіксували замасковану російську військову техніку на кордоні окупованого Криму із Херсонською областю.

Про це повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ ДПСУ Андрій Базан, новину передає «Преса України».

«Прикордонниками Азово-Чорноморського регіонального управління виявлено на Чонгарському напрямку на тимчасово окупованій території Криму замасковану позицію військ Російської Федерації, що знаходиться у безпосередній близькості до адмінмежі з Херсонщиною. На цій замаскованій позиції - важка російська військова техніка. Зокрема - артилерія, танки, бронетранспортери», - розповів представник Держприкордонслужби.

За словами Базана, поблизу адміністративної межі окупованого півострова Крим і Херсонською областю зафіксовані також і відкриті позиції військ ЗС РФ.

Нагадаємо, що Росія продовжує перекидати техніку та зброю для сепаратистів на Донбасі. Як повідомляють експерти «Інформаційного Спротиву», з території РФ через станцію Іловайськ масово надходять ремкомплекти та запчастини. Відмічається, що терористи вже навіть не маскують військову техніку при перекиданні.

Преса України


Теги статьи: ГоспогранслужбаВоенная техника

Статьи по теме:

Хуситы представили первый беспилотный катер собственного производства "Тоуфан-1"
Беларусь начала внезапную проверку боевой готовности войск на границе с Украиной
«Далкос» кует российское оружие на западном оборудовании
Бывший начальник Генштаба Молдовы работал на ГРУ
Журналисты Forbes извратили название российского танка