У Черкасах на зупинці чоловік вистрілив в жінку, а потім застрелився

У Черкасах на зупинці чоловік вистрілив в жінку, а потім застрелився

У Черкасах на зупинці чоловік вистрілив в жінку, а потім застрелився

У Черкасах на автобусній зупинці чоловік з револьвера двічі вистрілив в незнайому йому 51-річну жінку, з якою у нього виник конфлікт. Про це повідомила прес-служба УМВС у Черкаській області.

Новину передає «Преса України».

Очевидці повідомили про подію в Сосновський райвідділ міліції й на місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Разом з правоохоронцями прибула і швидка медична допомога. Як повідомили медики, у жінки - вогнепальні поранення грудної клітини та живота.

Свідки події пояснили, що між потерпілою та невідомим чоловіком виникла словесна перепалка, в ході якої чоловік дістав з кишені револьвер і двічі вистрілив у жінку.

Потім зловмисник побіг в сторону лісосмуги, розташованої поруч.

Тіло стрілка знайшли в кількох сотнях метрів від місця події. Чоловік вчинив самогубство за допомогою того ж револьвера, ознак насильницької смерті не було виявлено.

 Револьвер та набої до нього були знайдені біля тіла.

За обліковою базою було встановлено особу стрільця. Ним виявився 47-річний житель Черкаської області, раніше неодноразово судимий.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події та дослідження зброї. За даним фактом порушено кримінальне виробництво за частиною 1 статті 15 та частиною 1 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Теги статьи: ЧеркассыКриминал

Статьи по теме:

Российский военный оправдан за убийство сослуживца в Херсонской области
Как органы власти помогают преступным группам в Самарской области
Король уголовной Одессы
В Кабардино-Балкарии разгромили «шариатские патрули»
Как «серый кардинал» Марат Тамбиев погорел на взятке 2,7 тысяч ВТС