Оксана Калетник – кандидат Порошенко?!

Оксана Калетник – кандидат Порошенко?!

Оксана Калетник – кандидат Порошенко?!

24 октября 2014 г.

Ольга Филимонова

Що би не говорили, Оксана Калетник, незважаючи на своє позиціонування як самовисуванця, кандидатура від самого Петра Порошенко.

Про це свідчать безліч фактів.

По-перше, 16 округ – єдиний у Вінницькій області, на якому не зареєстровано жодного кандидата від Блоку Петра Порошенка. Петро Олексійович навіть порушив традицію, не запропонувавши виборцям округу обрати депутатом свого батька – Героя України Олексія Порошенко.

По-друге, Оксана Калетник є давньою подругою Голови Адміністрації президента України Бориса Ложкіна. Саме Оксана Миколаївна, в далеких 90-х роках, профінансувала вихід першого номеру газети «Теленеделя», яка згодом переросла у найпотужніший український медіа-холдинг УМХ.

Чому Президент надав такий кредит довіри саме Оксані Калетник, можна лише здогадуватись. Можливо через те, що Калетник самий впізнаваний в області кандидат із величезною підтримкою з боку населення і програш кандидата від Порошенко Оксані Миколаївні був би серйозним ударом по репутації першої особи держави.

Тому Порошенко вирішив не виставляти свого кандидата, аби не відтягувати у Калетник голоси, ставлячи під загрозу її перемогу. Загалом, Оксана Миколаївна, судячи з усього, стала жертвою свого високого рейтингу, адже саме на її адресу звалилась найбільша кількість бруду та наклепів з боку її конкурентів. Із останніх перлів - запущена технологія про начеб-то російський паспорт, який отримала Калетник. Сама Оксана такі звинувачення відкидає.

Роман Стаднійчук – зрадник і брехун, який видає себе за людину Президента
Ще один самовисуванець без партійної приналежності. Проте Роман Васильович вже встиг посидіти у комфортному депутатському кріслі. Встиг, але не без скандалу. На виборах 2012 року Стаднійчук ішов до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко. Тоді партія набрала недостатню кількість голосів, аби № 65 виборчого списку – Стаднійчук - отримав посвідчення народного депутата України. Але щастя прийшло до Романа Васильовича звідки не чекали. Рішенням Вищого адміністративного суду України іншого народного депутата, Сергія Власенка було позбавлено мандату за те, що він суміщав роботу депутата з роллю адвоката Юлії Тимошенко. Першим у черзі на звільнене депутатське місце виявився саме Стаднійчук. До речі, за словами Власенка, Роман Васильович написав заяву на звільнення з роботи в той же самий день, коли у ВАСУ було зареєстровано заяву у його справі. Справжнє джентельменство з боку Стаднійчука щодо свого однопартійця. Засудили такі дії Стаднійчука й інші колеги по партії, відзначивши, що Роман Васильович міг би не так поспішати у складанні депутатської присяги, а принаймні почекати рішення Конституційного суду у справі Власенка. Таким чином, 19 березня 2013 року Стаднійчук офіційно став народним депутатом України від партії Батьківщина. А вже 4 квітня – вийшов з її лав та став так званою «тушкою», щоб працювати на Януковича! Протягом своєї депутатської діяльності Стаднійчук неодноразово підігравав Партії регіонів, допомагаючи їм своїм голосом за неоднозначні законопроекти. Таким чином він зрадив не лише своїх колишніх однопартійців, а й виборців, завдяки яким потрапив до парламенту. Виникають питання і щодо чесності та прозорості дій депутата Стаднійчука. Згідно з інформацією, яка міститься на сайті громадського руху «Чесно!», Роман Васильович відмовився надати інформацію щодо своєї декларації про доходи, помічників, консультантів і діяльність своїх депутатських приймалень. Очевидно, депутату є що приховувати від громадськості. Важко назвати чесною і передвиборчу боротьбу Стаднійчука на цих позачергових виборах. Самовисуванець Роман Васильович не соромиться у своїй рекламі прямо брехати виборцям, що він є висуванцем від блоку Петра Порошенка. Дійсно, легше користуватися авторитетом Президента України, ніж заробити свій власний. У Блоці Петра Порошенка обурені такою брехнею Стаднійчука і готують відповідний позов до суду!
Світлина: Роман Стаднійчук – зрадник і брехун, який видає себе за людину Президента
 
Ще один самовисуванець без партійної приналежності. Проте Роман Васильович вже встиг посидіти у комфортному депутатському кріслі. Встиг, але не без скандалу. На виборах 2012 року Стаднійчук ішов до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко. Тоді партія набрала недостатню кількість голосів, аби № 65 виборчого списку – Стаднійчук - отримав посвідчення народного депутата України. Але щастя прийшло до Романа Васильовича звідки не чекали. Рішенням Вищого адміністративного суду України іншого народного депутата, Сергія Власенка було позбавлено мандату за те, що він суміщав роботу депутата з роллю адвоката Юлії Тимошенко. Першим у черзі на звільнене депутатське місце виявився саме Стаднійчук. До речі, за словами Власенка, Роман Васильович написав заяву на звільнення з роботи в той же самий день, коли у ВАСУ було зареєстровано заяву у його справі. Справжнє джентельменство з боку Стаднійчука щодо свого однопартійця. Засудили такі дії Стаднійчука й інші колеги по партії, відзначивши, що Роман Васильович міг би не так поспішати у складанні депутатської присяги, а принаймні почекати рішення Конституційного суду у справі Власенка. Таким чином, 19 березня 2013 року Стаднійчук офіційно став народним депутатом України від партії Батьківщина. А вже 4 квітня – вийшов з її лав та став так званою «тушкою», щоб працювати на Януковича!
Протягом своєї депутатської діяльності Стаднійчук неодноразово підігравав Партії регіонів, допомагаючи їм своїм голосом за неоднозначні законопроекти. Таким чином він зрадив не лише своїх колишніх однопартійців, а й виборців, завдяки яким потрапив до парламенту.
Виникають питання і щодо чесності та прозорості дій депутата Стаднійчука. Згідно з інформацією, яка міститься на сайті громадського руху «Чесно!», Роман Васильович відмовився надати інформацію щодо своєї декларації про доходи, помічників, консультантів і діяльність своїх депутатських приймалень. Очевидно, депутату є що приховувати від громадськості.
Важко назвати чесною і передвиборчу боротьбу Стаднійчука на цих позачергових виборах. Самовисуванець Роман Васильович не соромиться у своїй рекламі прямо брехати виборцям, що він є висуванцем від блоку Петра Порошенка. Дійсно, легше користуватися авторитетом Президента України, ніж заробити свій власний. У Блоці Петра Порошенка обурені такою брехнею Стаднійчука і готують відповідний позов до суду! eiqridttidekkmp
https://www.facebook.com

 ОРД2


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
Собянин и его команда словно бы решили, находясь при власти, распродать как можно больше. Сейчас вихри наживы взвились вокруг государственно…
Кто помогает Владиславу Свиблову скупать за бесценок активы уходящих из России иностранных компаний?…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте