Міліціонери побили та затримали депутата Київради Марка Греся

Міліціонери побили та затримали депутата Київради Марка Греся

Міліціонери побили та затримали депутата Київради Марка Греся

16 июня 2015 г.

Петр Погибин

Керівника фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Київраді Марка Греся побили та затримали правоохоронці під час сутички під Деснянським районним судом.

Як стало відомо,  під час слухання справи в Деснянському районному суді, незаконно ув’язнені в знак протесту порізати собі вени.

Про це повідомили правозахисники та адвокати потерпілих.

На місце подій викликали швидку та прибули народні депутати.

-“Отже, поступив сигнал від правозахисників та адвокатів, що в Деснянському суді Києва в’язні перерізали собі вени в знак протесту проти судового бєспрєдєла і звірячого поводження з ними. Викликаних лікарів, які мали госпіталізувати їх – співробітники МВС …вигнали- написав на своєму Facebook народний депутат Андрій Лозовой.

Як повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій, одразу після прибуття активістів і депутатів між ними і екс-бійцями “Беркуту” сталася сутичка.

Коментуючи ситуацію боєць АТО Михайло Стрижка зазначив, що бійку спровокували саме “беркутівці”.

- “Щойно ми підійшли і запитали хто вони і попросили показати документи, як на нас накинулися з кийками. Вони бачили, що я поранений, в мене не працює нога і я на милицях, але це не завадило їм мене побити і потім закинути в автозак

В результаті сутички було затримано Марка Греся – голову фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Київраді, Олександра Довгого – журналіста, Станіслава Коломійця – помічника-консультанта народного депутата Ігора Мосійчука та Михайла Стрижку – бійця батальйону ОУН, учасник АТО, пораненого в бою.

Як стало відомо пізніше, бійка була влаштована працівниками “Беркуту”, щоб відволікти увагу активістів. В цей час хлопців, які порізали собі вени в залі суду,  вивезли автозаками в невідомому напрямку.

Андрій Лозовой, народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, зв’язався з начальником Деснянського райвідділу, де наразі знаходяться затримані активісти.

“… розмовляв з начальником Деснянського РВ УМВС Леонідом Курятою. Непритомний. Каже: я там був особисто, ніхто нікого не бив. Бреше сволота! Є десятки свідків і відеозапис (який скоро завантажиться), що без будь-яких причин співробітники Деснянського райвіділу били активістів та журналістів. Виродок у погонах Курята, коли я проводив з ним виховну роботу, кинув трубку” – пише  він.

-” Погони буду здирати особисто, хай навіть Шокін хоч і 10 справ на мене відкриє – ображати патріотів ми не дамо“- повідомив обурений народний депутат.

Відео з місця подій доступно за посиланням http://www.ustream.tv/recorded/63885052 by Ганна Сінькова

Фото – Facebook Ігора Мосійчука

 eiqeeiqdeidrhkmpeiqeeiqdeidrhkmp />

Информатор

 

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте