В аеропорту Донецька стався потужний вибух

В аеропорту Донецька стався потужний вибух

В аеропорту Донецька стався потужний вибух

16 июня 2015 г.

Олег Крапивин

В районі донецького аеропорту сьогодні, 16 червня 2015 року, приблизно о 14.20 стався вибух величезної потужності, який напевно що було чути за десятки кілометрів.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на соціальні мережі.

Місцеві жителі - очевидці, які перебували в безпосередній близькості від епіцентру вибуху, написали на своїх сторінка в соцмережі Твіттер дослівно наступне.

«Залізничний ринок охр.нєл. Стовп диму в аеро на місці білого ангара», - повідомляє один житель Донецька. 

«Якщо дивитися з жд, то дим в р-ні аеропорту», «На жд все небо в шматках скловати. Падає з неба, рвонуло добряче десь», - повідомляє інший користувач інтернету.

Також у мережі інтернет з’явилося перше фото з вікна однієї донецької «висотки», де видно дим від цього вибуху.

Що вибухнуло в Донецьку і що стало причиною цього – поки не повідомляється.

Нагадаємо читачам «Преси України», що деякі ватні жителі окупованих терористами «донецької народної республіки» частин Донецької області починають потроху прозрівати, що будинки мирних жителів на лінії зіткнення і на території «днр» обстрілює не українська артилерія, а зовсім навіть навпаки...

В одній з терористичних груп в одній соціальній мережі з’явилася досить таки цікава тема, з якої випливає, що сьогодні терористами «днр» був обстріляний населений пункт Павловськ, після чого традиційно у цьому терористичними ЗМІ була звинувачена українська сторона.

«Люди! От є питання. Нас обстріляли з Павловська, від поклінного хреста. А як там опинилися укрівськие танки, якщо там блок пост ополченців?», - таким запитанням створив тему для обговорення один прихильник донецьких бандитів «днр» з ніком «Fuck-War Osborn».
«А як взагалі виявилися укр. танки на Сонячному? Золотому? Як мені, то це дивне запитання», «там два блок-пости, щоб украм доїхати до Павлівка, треба якось перебратися через два блок-пости, питання їх пропустили навмисно? Або це були не укрівські танки», - відповідають і одночасно перепитують у нього місцеві жителі.

«Та причому тут Сонячне і Золоте, обстрілювали нас від заправки на Павлівському, постріл і відразу розрив. Вам не здається це дивним? Як вони проїхали блокпост, що на Михайлівських воротах?, - риторично далі питає «Fuck-War Osborn».

«Навряд чи укри б зважилися, це треба переїхати міст, розбити блокпост, потім обстріляти Павловськ і виїхати як ні в чому не бувало. Забавно», - починає щось підозрювати місцевий житель.

«З місцевими спілкувалися кілька днів тому, люди кажуть, що на Павловськ прилітало не з-за міста. Це очевидці з Лугового говорили. Так що мабуть ополченці підтримують людей в тонусі своєю стріляниною, щоб не розслаблялися», - розповів інший місцевий житель.

«Стріляли з боку ополчення і це факт. Ніхто не збирається нікого виправдовувати... Війна не наша. Всі мої знайомі в Первомайську кажуть, що стріляли з боку ополчення, і провокувало знову таки ополчення...», - також розповів ще один житель Павловська, що долучився до дискусії.

http://uapress.info

 

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте