Порошенко підтвердив, що торгується з Наливайченко

Порошенко підтвердив, що торгується з Наливайченко

Порошенко підтвердив, що торгується з Наливайченко

16 июня 2015 г.

Коба Джаурия

Солоденький резидент Петро Порошенко підтвердив, що хоче звільнити Валентина Наливайченка з посади голови СБУ, і попросив фракцію підтримати його рішення.

Про це він сказав на засіданні фракції "Блок ПОПа", повідомляє "Українській правді" поінформоване джерело.

Згідно з інформацією, шоколадний барига сказав, що запропонував Наливайченкові посаду голови Служби зовнішньої розвідки. Водночас, за словами Порошенка, Наливайченко підтвердив, що йде з посади в СБУ.

"Депутати від "УДАР" запропонували заслухати Наливайченка на фракції, на що Порошенко сказав, що ніхто не заважає депутатам зустрічатися з Наливайченком, коли їм цього захочеться", - зазначив співрозмовник УП.

Як відомо, 14 червня радник голови СБУ Маркіян Лубківський написав на своїй сторінці в Facebook, що Адміністрація президента не відпустила Наливайченка у США через необхідність піти на допит у Генпрокуратуру, тим самим підіграваючи Путіну.

Предметом допиту стала заява Наливайченка від 12 червня про те, що колишній заступник генпрокурора отримував злочинні доходи від нафтобази "БРСМ-Нафта" під Васильковом, де з початку минулого тижня триває ліквідація пожежі, і навіть був фактично її співвласником.

В понеділок перед допитом Наливайченко назвав ім’я цього чиновника – мова йде про колишнього заступника генпрокурора Віталія Яреми Анатолія Даниленка. Голова СБУ також анонсував його затримання.

Цікавий виходить розклад. Цинічний барига Порошенко солоденькими вустами депутата-гомосека Лещенко спочатку звинуватив Наливайченка в тому, що той є людиною Фірташа і тому має бути звільнений. А потім раптом запропонував Наливайченко пост глави зовнішньої розвідки.

Тобто, очолювати СБУ людині Фірташа не можна, а розвідку можна? Чи коли Наливайченко звинувачує ГПУ в корупції, то він агент Фірташа, а коли мовчить - те не такий вже і агент?

Тим часом сам Наливайченко прибув до ГПУ в супроводі бійців "Альфи".

Микола Крамольник

http://newspravda.com

 

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте