Почалось, одеським ментам вже погано: Саакашвілі виставив з Одеси злодіїв у законі і поставив жорсткі завдання Лорткіпанідзе

Почалось, одеським ментам вже погано: Саакашвілі виставив з Одеси злодіїв у законі і поставив жорсткі завдання Лорткіпанідзе

Почалось, одеським ментам вже погано: Саакашвілі виставив з Одеси злодіїв у законі і поставив жорсткі завдання Лорткіпанідзе

Головне завдання, яке Саакашвілі ставить перед Лорткіпанідзе – щоб Одеса стала безпечним містом. Прибрати всю злочинність: від банальних кишенькових злодіїв до збройних рейдерів. «Кришувальникам» з правоохоронних органів буде непереливки. «Привоз» знайомився з новим «варягом».

Перший день нового голови одеської міліції був дуже насиченим, зазначають Патріоти України. Як повідомлялося раніше, колективу обласного управління МВС сьогодні представили нового начальника. Як все проходило і що разом встигли два грузина Саакашвілі та Лорткіпанідзе переказують кореспонденти «Подробностей». З ранку біля будівлі одеської міліції – громадські працівники, журналісти. В очікуванні новопризначеного начальника главку. Активісти Майдану сподіваються на радикальні зміни.

“Всі знають, що відбувається кришування незаконного бізнесу, кришування шахраїв, кришування навіть продажу наркотиків і проституції. І всім цим займаються ті чи інші міліцейські начальники”, – стверджує громадський діяч Олег Михайлик. Міліцейські начальники в цей же час не те, щоб нервують, але трохи напружені. Адже вже кілька разів губернатор Михайло Саакашвілі досить недвозначно анонсував кадрові чистки. І ось Міністр внутрішніх справ представляє нового керівника. Це Георгій Лорткіпанідзе. Сорок вісім років. Колишній заступник глави МВС Грузії. Каже, радий послужити Україні. І для нього важливо, щоб створили нормальні умови роботи.

“Щоб робота для кожного співробітника міліція була великою честю! Ми повинні зробити так, щоб громадяни не повинні були боятися міліції, а навпаки: вони повинні довіряти міліції і поважати закон”, – говорить начальник ГУМВС в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе. Ека Згуладзе – перший заступник міністра – землячка Георгія. Зізнається, єдина не хотіла цього призначення. Мовляв, грузинський генерал-майор, провівши реформи на Батьківщині, заслужив відпочинок. Але в цілому кандидатуру схвалює.

“Завжди мало хлопців, з якими можна йти на війну, але ще менше, з якими можна будувати мир. Ось, Гія – один з цих – для мене особисто – з ним можна будувати мир”, – вважає перший заступник міністра внутрішніх справ України Катерина Згуладзе . Головне завдання, яке Саакашвілі ставить перед Лорткіпанідзе – щоб Одеса стала безпечним містом. “Ви знаєте, що дуже багато грузинських “злодіїв у законі” в Одесі. Ми передали, щоб вони покинули місто. Вони, наскільки я знаю, покинули місто, але це, звичайно, тільки початок”, – голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі . Після офіційного представлення Саакашівілі і Лорткіпанідзе вирушили на знаменитий ринок “Привоз”. Там прямо в трамваї губернатор знайомив одеситів з новим міліцейським босом.


patrioty.org.ua

 

Теги статьи: Михаил СаакашвилиЛорткипанидзе Гиорги

Статьи по теме:

Неизвестная толпа разгромила офис партии Саакашвили
«Моя смерть будет считаться победой Путина». Саакашвили написал статью для американского издания
CNN показал тревожные кадры из палаты Саакашвили
Мультинационалные аферы Сергея Янчукова: как бизнесмен-мошенник успел наследить в Украине, и в России
«Засланный казачок» Сергей Янчуков