Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

Сьогодні хочемо згадати про Любомира Івановича Тхіра – людину, яка є кінцевим виконавцем і контролером всіх поточних питань свого славнозвісного кума Костюка, особливо по ДПС та ДМС у Львівській обл. і не тільки.

Людина, яка хизувалась в розповідях про свої досягнення в тому, що вони ставлять «своїх колег» Верланова та Нефьодова на керівні посади в органах Державної влади. Цей нелюд, який навіть не може нормально і розбірливо говорити, не кажучи вже про його цілодобовий алкогольний стан з якого рідко виходить, але не дивлячись на залежність від якої завжди страждає попадаючи в ДТП, які тільки зашкодили його здоров’ю, зміг сформувати для Василя хорошу та ефективну команду з колишніх правоохоронців.

Всі вони разом займаються шантажем вже своїх колишніх колег збираючи та фіксуючи про них інформацію, яку потім використовують в цілях вирішення своїх податкових, митних, судових та інших питань…(знімаючи їхнє особисте життя за допомогою дронів, прихованих камер в автомобілях і т.п.) та для звичайного вимагання грошей.

Схема попередньо мною наведена, підтверджує той факт, що вище зазначені особи є шахраями, які викручують людям руки ламаючи їхні кар’єри та бізнеси заради своєї вигоди та збагачення, якщо ті не йдуть на їхні умови, гарненько і впевнено піджимаючи все під себе прибравши вже давно всіх своїх конкурентів з поля бою.

Колишній працівник ДПС, який має шалені статки, які він зі своєю родиною не соромляться показувати.

Л. Тхір – пенсіонер, адвокат та власник декількох охоронних фірм має купу нерухомості записану на дружину Мар’яну – колишню працівницю ДПС (Facebook: Maryana Thir, Instagram: mariankathir), його любу тещу пані Ольгу Качинську та ще певних родичів.

Дві автівки Mercedes GLE 400 2020 р. в. з номерними знаками ВС3872КХ та Audi Q7 2017р. з номером ВС7000КВ. Ще купу грошей, які виводить в офшори.

 qhiquqiqqxiqqrkmp

Його родина: племінник Тхір Андрій (колишній працівник податкової) є чоловіком власниці всім відомого ПП «МОТОЛАЙК» 38696418 Оксани Тхір (яка навіть не розуміє масштаби своєї бурхливої бізнесової сторінки життя).

Племінниця дружини Любомира Тхіра – Роксолана Качинська (Facebook: Roksolana Kachynska, Instagram: roksolanakachynska) працює в Галицькій митниці заступником начальника відділу митного оформлення Малехів митного поста Львів-Північний та є колишньою дружиною племінника нещодавно померлого Василя Пісного – Миколи Пісного (звідки і пішло закріплення знайомства, а потім і кумівства між Тхіром і Костюком), але її тата Ганець Руслана Євгеновича – заступника начальника відділу митного оформлення №1 митного поста Городок, який вже давно не проживає з її матір’ю Наталею, яка є рідною сестрою Мар’яни Тхір, його феєрично витурили з митниці включивши в список одіозних митників заради помсти та показу «хто в домі господар»… хоча він досить порядна людина.

Тхір Ростислав Іванович – рідний брат, є першим заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, а дружина є головним інспектором на МП Галицької митниці – Тхір Наталія.

Воловецький Андрій Романович – кум і шестірка з Львівської податкової, за звісно дуже хорошу винагороду, яка дає йому змогу відлітати декілька раз на рік в екзотичні та дорожезні курорти такі як Мальдіви, Домінікани, Мексика і тому подібні за кошти платників податків зі своєю дружиною Оксаною (Facebook : Oksana Strashevska, Instagram: s_v_oksana) в компанії родини Тхір.

Дулик Андрій Богданович (ЛюбеАвто) – товариш по чарці та дівкам, колишній співробітник, дружина якого є співласницею мережі магазинів жіночої білизни «Біанка» ТОВ «БІАНКА КОМПАНІ» 22336290, (Facebook Юлія Калмикова, Instagram: @kalmykova_ys) та як yам вже відомо є рідною сестрою дружини Нефьодова.

Стець Віталій – колега по чарочці, який прикривав всі їхні питання в ДБР отримуючи за це хороші подарунки в грошовому еквіваленті і не тільки, дружина якого їздить на незадекларованому автомобілі Lexus NX 300H з номерним знаком ВС0286НХ придбаного їй ще у 2019 р., звісно Lexus на неї не зареєстрований, як і більша частина їхнього майна.

Вітик і ще багато інших, їх тут всіх не перелічити… це все величезне угруповування з фінансуванням п. Костюка людини з села Тернопільщини, яка має комплекс Наполеона. Ці всі люди були поставлені в певні часи на свої посади для примноження статків Костюка , але ніяк не для збільшення Держбюджету. У Львові заправляють сімейні клани і нічого Ви з цим не зробите, нажаль. Їхні статки купують всіх і все.

Таких паралелей з родичами та кумівством у Львові можна наводити безліч.

Автори: Андрій Лаврів, Роман Лаврів


Теги статьи: Тхир МарьянаТхир ЛюбомирТОВ БіанкаСтець ЮрийРНБОПисный НиколайОффшорНефьодов МаксимЛюбе АвтоКостюк Василий ВасильевичКостюк ВасилийКоррупцияКонтрабандаКачинская РоксоланаДулик АндрейДПСГанец РусланВерланов Сергей АлексеевичВерланов Сергей

Статьи по теме:

Коррупция и недостачи в МФЦ Москвы: как скрывают проблемы и фальсифицируют данные
Таможня изъяла тонну полуфабрикатов для наркотиков
Бывший зампрокурор Москвы и координатор фонда признались в получении и посредничестве при передаче взятки
Экс-вице-губернатор ЯНАО Андрей Воронов арестован на два месяца
Крупная партия ингредиентов для наркотиков из Центральной Азии задержана в Москве