Нострадамус пророкував, що в Росії буде війна, а Україна отримає нові землі

Нострадамус пророкував, що в Росії буде війна, а Україна отримає нові землі

Нострадамус пророкував, що в Росії буде війна, а Україна отримає нові землі

30 октября 2014 г.

Петр Погибин

Нострадамус   – одна із найзагадковіших особистостей  за всю історію  людства.  До його  пророцтв  ставляться  особливо уважно,  адже  багато всього  збулося, та й  хочеться   знати, чого чекати  далі, особливо, коли в  Україні йде  війна.

Катрен  Нострадамуса на 2015   рік  звучить так:  

Через дві голови і  три розділені  руки

Велике  місто  буде  виснажене водами.

Великі між собою збиті  з   пантелику  вигнанням,

Візантія сильно переслідувана перською головою.

Тлумачення катрена

У першому рядку   йдеться   про  нещастя,  яке трапиться внаслідок народження «виродка».  Другий рядок оповідає про потоп і катаклізми. Згідно зі  словами Нострадамуса, потоп станеться  внаслідок появи на небосхилі нового космічного об’єкта.

Третій і четвертий рядки говорять про такого собі правителя, який буде вигнаний зі своєї держави, а потім почнеться війна між Туреччиною та Іраном. В результаті цієї війни християнські держави будуть переслідуватися цими країнами.

Нострадамус говорив, що причиною війни послужить бажання  турків пройти через Іран в Європу. Цьому кроку перешкоджатимуть іранці. Через деякий час турки і іранці укладуть мирну угоду, але навіть вона супроводжуватиметься вбивствами і ненавистю.

Це пророцтво Нострадамуса  на 2015  рік  також говорить, що іслам і християнство почнуть протистояння, яке мало не вибухне в світову війну, але вчасно буде зупинено за допомогою Китаю.

У 2015 році відбудеться енергетична революція. Люди навчаться добувати дешеву сонячну енергію. Її транспортування стане бездротовим.  Згідно з передбаченнями Нострадамуса для Росії, в 2015-2017 роках може   початися війна між двома наддержавами: Росією і США через комп’ютерні атаки.  Може  бути  використана ядерна  зброя – уже  у травні 2015 року.

Для України передбачення Нострадамуса на 2015 рік говорять, що частина Молдови захоче відколотися і прилучитися до України. Близький Схід і Україна запропонують низку мирних ініціатив. Україна почне переговори про приєднання частини територій Молдови.

Люди почнуть заселяти підводне середовище морів і океанів. Розвиватися будуть і звичайні міста.  Вчені  досягнуть   значних результатів в області генетичного клонування. Органи, вирощені штучним шляхом використовуватимуть для пересадки.

http://patrioty.org.ua//


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте