Татаров и Ермак должны сидеть в тюрьме, а не в ОП

Татаров и Ермак должны сидеть в тюрьме, а не в ОП

Татаров и Ермак должны сидеть в тюрьме, а не в ОП

02 июня 2021 г.

Петр Погибин

Мы очень, ну очень любим драться с чертями (укр.)…  В этом признается в Фейсбуке рух «Демократична Сокира».

Наприклад, на минулому тижні ми пішли війною на Єрмака і перші кулі вже полетіли у бій. Та щоб перемогти, потрібно знищити все кодло, яке сидить на Банковій.

Представляємо вам Олега Татарова — юрист, підполковник міліції, чиновник, заступник голови Офісу Президента. Це про нього Володимир Зеленський на останній прес-конференції заявив: «Я вважаю, що Олег Татаров — професійна людина».

Давайте поміркуємо разом: де саме Зеленський міг побачити професійність Татарова?

Можливо, у 2013 році, під час Майдану. Тоді Татаров був вірним працівником МВС Захарченка. І ще розповідав, що міліція не стріляла в майданівців. Це самі майданівці стріляли один одному в потилиці. Професійно ж?

Мабуть, Зеленський побачив професіоналізм Татарова, коли той захищав Портнова та Новинського в судах. Хороший юрист, достойні клієнти. Професійно ж?

Чи, може, у той момент, коли Татаров отримав підозру за допомогу в розкраданні 81 мільйона гривень на будівництві житла нацгвардійцям, Володимир Зеленський ляснув себе по лобі і промовив: «До мене дійшло, Татаров — професіонал!».

Хтозна… Правду знайти важко, особливо, якщо президент не лише комік, а ще й боягуз. Але нехай розбирається сам із своєю совістю.

Ми вже оголосили війну Єрмаку, і зараз є можливість жахнути ще і його заступника. Заходьте та підтримайте петицію, яка вже зібрала 13 тисяч підписів. Місце Татарова на нарах, а не в Офісі Президента — https://is.gd/WKGANS.

***

На прошлой неделе «Демократична Сокира» опубликовала также резкий и справедливый текст относительно Ермака (ниже приведен полностью).

Возможно, это изображение (1 человек) eiqrriuxirqkmp

Ми вас попереджали, що Єрмак це російський шпигун? Попереджали. І не раз.

Місяць тому Єрмак і Зеленський захопили Нафтогаз. Новий керівник НАКу Вітренко прибирає з команди Вадима Гламаздіна. Він був тим, хто відповідає за лобіювання санкції проти Північного потоку-2. Компанію лобістів в США, яка займалася всією організаційною роботою — теж прибирають.

Це ПЕРШЕ, що зробив Вітренко на посаді голови правління Нафтогазу.

Україна не тільки демонстративно плюнула в обличчя західним партнерам знищивши реформу корпоративного управління, вона ще й завзято почала займатися демонтажем системи яка успішно домоглася санкцій проти російського Північного потоку.

Паралельно, німецькі лобісти (яких значно більше, ніж наших) сидять в адміністрації Байдена і переконують американців, що не варто зважати на Україну, не варто через неї псувати стосунки з нами, німцями, бо де ми, а де Україна».

Під час візиту глави держдепу Блінкена в Україну, президенту Зеленському ЧІТКО ДАЛИ ЗРОЗУМІТИ, що західні партнери не збираються жертвувати гроші своїх платників податків, щоб Зе-команда заробляла Коломойському, Фірташу, Ахметову і Єрмаку мільярди. Або проводите реформи, або лишаєтесь без підтримки.

Відповідь Зеленського ви могли чути на пресконференції — Єрмак не краде, Татаров — красень, вирішувати як управляти нашими державними підприємствами ми будемо самі, а захід нам не указ.

Кожне слово в політиці має значення. Не треба думати, ніби в США ніхто не дивився пресконференцію Зеленського. Вони все розуміють. Якщо Зеленський каже, що нам до одного місця, за що там переживає захід, то й результат буде закономірним. А результат такий, що адміністрація президента Байдена відмовилася продовжувати санкції проти компаній, що будують Північний потік-2.

Я хочу, щоб ви знали, що в цьому винен Зеленський та його Єрмак. Я хочу, щоб ви знали, що через цих двох дурнів Росія отримала серйозну перемогу в цій гібридній війні. Я не раз говорив, що Єрмак і Нафтогаз ЦЕ НЕ ПРО ГРОШІ (хоча звичайно вони теж важливі). Мета Єрмака інша — посварити Україну і Захід. Бо без західної підтримки нам буде важко.

У будь-якій війні важко без підтримки. І наша війна проти Єрмака не виняток. Тиждень тому Демократична Сокира оголосила її на Західному Сеймі у Львові. І другого шансу у нас не буде. Або ми переможемо Єрмака, або ми втратимо Україну.

Війна — це завжди ресурси. Допомогти нам гривнею можна тут — 

Mark Savchuk, голова РГК НАБУ.


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Александр Тарханов о работе с Олегом Романцевым в «Спартаке».
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте