Ляшко «обробляє» людей у Полтаві. Мамай у долі

Ляшко «обробляє» людей у Полтаві. Мамай у долі

Ляшко «обробляє» людей у Полтаві. Мамай у долі

06 июля 2015 г.

Олег Крапивин

Два дні тому, 4 липня, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вчергове завітав до Полтави.

Головний радикал так висловився з цього приводу на своєму пабліці у Фейсбук:

 qhiquqiddeiqdekmp

«Сьогодні в моїй рідній Полтаві відбулася обласна звітно-виборча конференція організації Радикальноі партіі Олега Ляшка. Мене за поданням Лідера партії обрано головою обласної організації. По завершенню партконференції відбувся марш проти скажених тарифів».

Одразу ж питання, відколи це Полтава Ляшку стала рідною? Народився він у Чернігові, у цій же області був у дитбудинку, на літо, за інформацією ЗМІ, малого Ляшка забирав дядько на Луганщину. То з якого це часу Полтава для Ляшка стала такою аж рідною?

Один із останніх разів ляшко навідувався до Полтави два місяці тому, 23 травня. Тоді радикал разом із Мамаєм і Бехом у межах відкриття фотовиставки «Воїн крізь віки» оголосили про плани створити політичну партію Союз Ветеранів воїнів АТО. Знову ж питання, яке відношення має Олег Валерійович до Ветеранів АТО? 

Те, що він кілька разів приїжджав до Слов’янська, буцімто, відловлювати сепаратистів відгонює дешевим піаром та роботою політехнологів, які підготували своїх, безпечних і навчених «сепаратистів».

Нещодавно в мережі інтерет з’явилося відео 17 каналу, який, проте, одразу ж відхрестився від нього, мовляв, відео не його, а матеріал треба негайно вилучити. Назва ролику «Радикальна партія – погляд Ззаду», яке проливає світло на штучний радикалізм Ляшка та гарний піар навіть під час війни. Відеосюжету можна дорікнути у фальші з датами та обсмоктуванні давно забутої теми «цікавого» минулого Ляшка, але факти й матеріали Ляшка зі Сходу, де вони допитують акторів-сепаратистів варті уваги.

Себто, запустивши відео Ляшка-героя та Ляшка-воїна, команда поплічників і політехнологів радикала починає розкручувати його бренд спілкуванням із простими людьми. Допомагають Ляшкові в цьому його «шістки» - найближчі з них Ігор Мосійчук, Андрій Лозовий, які на своїх офіційних сторінках у Фейсбуці відверто піарять і моляться на свого лідера. Фото Ляшка на тлі свого, цитати лідера, його возвеличення. Світлини, як героїчна купка радикалів піднімали стяг над Слов’янськом у День визволення. Слід зазначити, що в офіційний день визволення у Слов’янську вже не було «сепаратистів», адже вони всі з технікою (увага) ! – безслідно зникли за день до визволення міста. Співпало? Чи українська влада допомогла?

Але повернемося до Полтави. Знову ж таки, посилаємося на офіційну сторінку Ляшка у Фейсбуці:

«Марш за зниження тарифів у Полтаві

Мільйонам людей реально нічим платити по нових платіжках. Підвищення тарифів було катастрофічною помилкою уряду, яка може призвести до соціального вибуху.

Автоматичне нарахування субсидій - поза сумнівами, наша перемога. Проте це лише частково зменшує проблему, а не прибирає її. Тому чітка і послідовна позиція Радикальної партії - скасування підвищення людожерських тарифів.

Економічна ситуація в країні об’єктивно дуже важка. Але латати в бюджеті дірки треба за рахунок олігархів та знищення корупційних схем, а не за рахунок людей праці»

Жила собі Полтава і була вона Ляшкові не цікава, він не замислювався, як люди жили до того, аж раптом – треба провести марш за зниження тарифів! І саме в Полтаві! Логіка, щонаймеше, дивна. Політехнологи на цей раз схибили. Тарифи тарифами, але дороги, свавілля та корупція в ОДА, міській раді, хабарі Стрелюка, калічення дівчинки, де Лисак, Курилко та лікарі досі не покарані – про це, жодних сумнівів, Ляшко навіть не чув. Полтава для нього – це винятково людський ресурс виборців, які мають допомогти йому на виборах. Але чому саме «рідна» Полтава, а не рідний Чернігів?

Мабуть, тому, що причетні до цієї радикальної кампанія виявляються наш міський очільник Олександр Мамай та його злочинний синдикат, адже разом Ляшко та Мамай були й на створенні Союзу ветеранів АТО, Мамай готував ґрунт для приїзду радикала, забезпечував йому захист і таки злив інформацію. Щоправда, не всю – тільки про тарифи, які, до речі, встановлює Верховна Рада, у якій Ляшко один із депутатів, а не Мамай.

Виходить, що Мамай бачить, що перспектив і надалі обіймати крісло міського очільника в нього немає жодних. Ляшко – це бренд, таке собі шоу, маса на нього ведеться, оскільки на «кетч» і відверту тупість найлегше заманити людей. Союз із радикалом вигідний для «Совісті» - дати йому розкрутитися в Полтаві, а натомість Ляшко, за сприятливих умов, зможе витягнути Мамая за свого правління. Тому-то й «рідна» Полтава для Ляшка. Щоправда, що від цього отримують полтавці, окрім білбордів із вилами та помітно неадекватною людиною, незрозуміло. 

http://bastion.tv

 

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте