Рішення про відставку Шаранича Порошенко прийняв в Ужгороді, під впливом фото "йовбаків" на "мітингу" під УМВС

Рішення про відставку Шаранича Порошенко прийняв в Ужгороді, під впливом фото "йовбаків" на "мітингу" під УМВС

Рішення про відставку Шаранича Порошенко прийняв в Ужгороді, під впливом фото "йовбаків" на "мітингу" під УМВС

Рішення про відставку Сергія Шаранича з посади начальника УМВС України в Закарпатській області було прийняте вже по прильоті Президента України в Ужгород.

Цією інформацією Закарпаття онлайн володіло ще в день візиту гаранта, але не мала права на публікування ексклюзивноюї інформації. Тепер же ж її підтвердила колишній прес-секретар тепер уже екс-голови Закарпатської ОДА Василя Губаля Алла Хаятова.

"До речі, громада не знає, кому має дякувати за цю довгоочікувану відставку. Якщо ті, хто спричинився до цього, погодять – розповім, як усе було", – написала статус у Фейсбуку А.Хаятова ще опівдні вчорашнього дня. Але пізніше таки вдалася до подробиць: "Це відбулося в кабінеті голови ОДА (ще на той момент) – Василя Губаля. І він – саме та людина, якій ми маємо подякувати за те, що в спілкуванні з Президентом домігся відставки злочинця й справжнього винуватця всього того, що сталося. Домігся непростою ціною, але, як і раніше, так і надалі може дивитися в очі закарпатцям з честю. Додам лише ще таке – спілкування було мегаемоційним, ну а обличчя міністра МВС (котрого по спілкуванні викликав Президент) на представленні говорить саме за себе".

За інформацією Закарпаття онлайн, президенту як доказ цілковитого симбіозу на Закарпатті бандитів у погонах під керівництвом С.Шаранича та просто бандитів, зокрема нардепа Михайла Ланя та першого заступника міського голови Ужгорода Івана Волошина з-поміж іншого було продемонстровано фото з так званого мітингу "За мир та порядок", організованого ними на підтримку С.Шаранича біля споруди УМВС в Закарпатської області. Керував акцією, "сколоченою" з кримінальних елементів і підлеглих підприємств вказаних осіб, заступник С.Шаранича Іван Гецко – кумодіозного Роберта Бровді, який, власне, і всадив медведчуківського кадра в головне міліцейське крісло області.

Саме тому озвучене рішення про його відставку стало для С.Шаранича прикрою несподіванкою, від якої його буквально перекривило, що і зафіксував на фото фотограф Сергій Гудак.

 eiqrtidzdidzukmp

Після цього, однак, А.Аваков, який до останнього намагався врятувати безпосередньо винувату в кривавих подіях у Мукачеві креатуру В.Медведчука (кришовану в МВС донедавна заступником міністра, а раніше – колишнім підлеглим В.Медведчука в Адміністрації президента Л.Кучми Сергієм Чеботарем) на виході ще підійшов до С.Шаранича, потиснув йому руку і заспокійливо поплескав його по плечу. У цей момент на запитання з залу журналіста "1+1" Олексія Бобровникова про покарання винуватців трагедії у Мукачеві П.Порошенко голосно сказав: "Всі, хто винен, будуть покарані!". "А начальник міліції, бандит у погонах, який кришував ту все?" – голосно запитав головний редактор Закарпаття онлайн Олег Диба. "Всі!", – відповів П.Порошенко.

За останньою інформацією з правоохоронних органів, щодо С.Шаранича та деяких його заступників вже порушено кримінальні повадження.

http://zakarpattya.net.ua


Теги статьи: Шараныч Сергей