Нардеп Балога говорит, что такие репрессии против националистов не мог позволить себе даже Янукович

Нардеп Балога говорит, что такие репрессии против националистов не мог позволить себе даже Янукович

Нардеп Балога говорит, что такие репрессии против националистов не мог позволить себе даже Янукович

22 июля 2015 г.

Олег Крапивин

Об этом закарпатский нардеп Виктор Балога написал на Фейсбуке.

" - Можливо, хоча б зараз, коли радник Авакова цитує Ланя, як цінного свідка у справі про стрілянину в Мукачеві, до людей дійде, що усе це була чітко спланована провокація з дискредитації "Правого сектору". А за одне - можливість звести рахунки зі мною особисто.

Можливо, до людей дійде і те, що занадто підозріло, коли МВС кидає стільки особового складу і техніки на пошуки кількох "правосєків", але усіма силами вигороджує озброєних фанатів марки Adidas.

Вони діють настільки цинічно, наскільки собі не міг дозволити навіть Янукович у свої найкращі часи. Вони не соромляться будувати версії щодо моєї дискредитації на словах людини, яка уже мала проблеми з законом. Вони уже розрахувалися високою посадою з колишнім керівником міліції Закарпаття, який вдало підставив кількох відморозків, що кинуло тінь на репутацію всього "Правого сектору".

Чим більше говорять такі, як Аваков і його радники, тим більше люди розуміють, що це не боротьба з контрабандою. Це боротьба з "Правим сектором", який усім заважає, і з Балогою, чиї рейтинги на Закарпатті перед місцевими виборами багатьом не дають спокою.

З приводу того, що мені закидають, можу сказати одне. Я завжди допомагав закарпатцям, які боронять нашу державу на Сході. І буду допомагати до пих пір, поки у мене буде така можливість. Коли 128-ма бригада їхала на передову, ми закупили їм все, починаючи від туалетного паперу, закінчуючи принтерами і тепловізорами. Бо чиновники були зайняті дерибаном бюджету. Я допомагав і допомагаю військовим з Криму, які не зрадили присязі і яких направили нести службу на Закарпаття. Я допомагав і допомагатиму тим, хто повернувся з фронту з прораненнями, і на кого забила держава.

І я справді допомагав "Правому сектору" рік тому, як допомагав їм кожен, хто хотів змін накраще. Коли Майдан був у подвійному кільці, я привіз людям більше 1 000 касок і протигазів. Якщо це врятувало хоча б одне життя, значить я уже не марно ходжу по цій землі. І я це робив тоді, коли Аваков і йому подібні не злазили зі сцени, і не могли навіть підвезти дрова.

Зараз ці лузери розгорнули проти мене широкомасштабну кампанію з дискредитації. І вони не перші. Янукович боровся зі мною два роки. У нас відбирали мандати, нас змушували вступити в Партію регіонів. Але поламали зуби. Закарпаття було єдиним в Україні, де "регіонали" не почували себе в комфорті. І це був той період, який Аваков спокійно провів у Італії. Але ми не втекли, ми залишилися тут і захищали кожного закарпатця.

З тих людей, які тоді працювали проти нас, один зараз в Ростові, чи де він там, інший - в Москві. Вони теж думали, що зловили Бога за бороду, але час усе розставив на свої місця. І якщо хабарники та зрадники ставлять мені палиці в колеса - це ще одне підтвердження того, що я на правильному шляху. Головне, щоб поки я його пройду, вони повністю не загубили країну. Бо я з Мукачева ніколи нікуди не виїжджав. Я тут жив і буду жити. А у них маршрути уже давно прораховані." -пишет Балога.

Анонс Закарпатья


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
Структуры Минэкономики Азербайджана объявили результаты тендера на получение консалтинговых услуг почти на 1,6 миллиона манатов (примерно 87…
Покупка СК «Орион плюс» башкирской компанией «Стройблоктехнология» является сюжетом со многими переменными, в которых могут быть задействова…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте