Через продаж Кіровоградської Радикальної партії Березкіну, з її лав виходять майже 40 осіб

Через продаж Кіровоградської Радикальної партії Березкіну, з її лав виходять майже 40 осіб

Через продаж Кіровоградської Радикальної партії Березкіну, з її лав виходять майже 40 осіб

14 августа 2015 г.

Коба Джаурия

Андрій Максюта, керівник Кіровоградського міського виборчого штабу Радикальної партії Ляшка опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці відкрите звернення до лідера Радикальної партії, у якому йдеться, що майже 40 активістів партії виходять з її лав через нібито продаж нардепу Станіславу Березкіну.

«Лідеру Радикальної партії Ляшка Ляшку О.В.
Шановний Олеже Валерійовичу!
Звертаються до Вас люди, які вірно, чесно і добросовісно відпрацювали на команду Радикальної партії Ляшка на позачергових виборах до Верховної Ради України в жовтні 2014 року і були в подальшому усунуті від процесу партійного будівництва РПЛ на Кіровоградщині через відмову співпрацювати з людьми Станіслава Березкіна (народного депутата України, колишнього депутата-регіонала, почесного президента промислової групи "Креатив"). Про те, що Березкін і його команда намагаються встановити контроль над місцевими організаціями РПЛ ми повідомляли, як Вас особисто - під час зустрічі 27 січня 2015 року так і народних депутатів України від фракції РПЛ, яких Ви відрядили до обласного центру 01 лютого 2015 року на зустріч з партійним активом. Тоді ми аргументовано відстоювали свою позицію і було надано беззаперечні факти прив’язаності окремих осіб, серед так званих активістів партії до олігархічного клану Березкіних. Але тоді ваші вірні соратники, які приїздили до Кіровограда запевняли, що ніяких Березкіних в команді Ляшка не має і бути не може і, що жодна його людина не займе керівну посаду в структурі РПЛ регіону.
Сьогодні по факту маємо наступне.
Кіровоградську міську організацію Радикальної партії Ляшка офіційно очолює Кашуба Сергій - однокласник по кіровоградській школі-гімназії номер 9 і близький товариш Максима Березкіна (голови наглядової ради ПГ "Креатив", президента футбольного клубу "Зірка", сина вищезгаданого народного депутата С.Березкіна).
Сергій Кашуба офіційно працює у дирекції спортивного клубу на стадіоні ФК "Зірка" і певний час працював особистим помічником Березкіна-молодшого. Про досить тісні відносини Кашуби з Березкіним говорить також той факт, що на Кашубу Сергія Олександровича було зареєстровано одне з підприємств сім’ї Березкіних - ПП "Укрінфор" (код ЄДРПОУ: 20631599). eiqdiqtriddrkmpПідприємство, згідно запису в єдиному реєстрі юридичних осіб, спеціалізується на торгівлі жирами, а основним телефоном офісу ПП "Укрінфор" є номер (0522) 35-71-71, що зареєстрований і значиться як номер головного офісу підприємства "Креатив".

Сьогодні у кого з людей в обласному центрі, які більш-менш розбираються у політиці, не запитай про те, хто стоїть за Радикальною партією - всі вам дадуть відповідь: Березкін. Заперечить дану відповідь лише нинішній актив кіровоградських радикалів.
Ми, люди які пройшли з РПЛ певний шлях, не віримо в те, що команду Ляшка можуть приватизувати за гроші політичні банкроти і представники епохи Януковича. Але факти є факти. І факти беззаперечні. А Ви, Олеже Валерійовичу, нажаль нас не почули ні тоді, ні зараз не чуєте.
Десь у глибині душі віримо в Вашу чесність та принциповість і впевнені, що РПЛ ніколи не була і не буде пристанищем для колишніх поплічників режиму Януковича.
Впевнені, що Ви розберетеся у ситуації з тим, як так сталося, що керівництво Радикальною партією в Кіровограді та Кіровоградському регіоні знаходиться в руках у місцевого олігархічного клану Березкіна, який входив до "єдиної команди" Януковича.Нас, тих хто говорив тоді з Вами у Києві і вів за собою групи вашої народної підтримки, працював на команду РПЛ у підготовчий до виборів період, відпрацював вибори і боровся за правду намагаючись встановити справедливість - звинуватили у бунтарстві. Звинуватили ті, хто Вами призначений курувати та координувати діяльність структурних підрозділів партії на Кіровоградщині - від фракційного куратора-нардепа О.Ленського до голови обласної парторганізації М. Бевзенка. Саме вони доносили Вам інформацію, що не відповідає дійсності. І саме їх персональна відповідальність за бажання співпрацювати з командою бізнесмена-нардепа-екс-регіонала і його людьми.
Якщо ще вчора ми хотіли працювати - то сьогодні заявляємо про вихід з лав Радикальної партії Ляшка. (Всього 39 заяв). Кого з "бунтарів" в партію не приймали - просимо просто вважати такими, що не мають відношення до Радикальної партії.
Від імені колективу
Андрій Максюта - керівник Кіровоградського міського виборчого штабу Радикальної партії Ляшка та уповноважена особа від РПЛ у ОВО номер 99 (м.Кіровоград)», - написав Андрій Максюта. 

Фото зі сторінки у Фейсбуці Андрія Максюти. 

rk.kr.ua/


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте