Список Батьківщини: на чолі забудовник, а з-поміж кандидатів дерибанниця Біличанського лісу

Список Батьківщини: на чолі забудовник, а з-поміж кандидатів дерибанниця Біличанського лісу

Список Батьківщини: на чолі забудовник, а з-поміж кандидатів дерибанниця Біличанського лісу

02 сентября 2015 г.

Ольга Филимонова

Депутат Коцюбинської ради Владислав Євстифєєв – член партії “Батьківщина”. Депутат Ірпінської ради Валерій Пєший – член фракції Батьківщина у Ірпінській раді. Такі дані офіційно надали ради у відповідь на запит ГО “Самозахист”. У Батьківщині від цих дерибанників Біличанського лісу відхрестилися. “Депутат Євстифєєв до нас ніякого відношення не має. Звідки у селищної ради є інформація про партійність? Тим більше, що селищний голова Коцюбинського тушка і екс-регіонал. Так, Євстифєєв особисто приїздив до мене. Я йому сказав, що він був у групі Башуна (депутата облради, який балотувався від Партії регіонів – примітка ред.) У нас були помилки і ми їх виправили,” – наголошує голова Батьківщини у Київській області Костянтин Бондарев.

На питання, як так вийшло що після Революції Гідності дерибанник Євстифєєв курував роботу спостерігачів у Коцюбинському саме від Батьківщину, Бондарев відповідає так:

25052014290 eiqrhiqzkiqrukmp
Євстифєєв зранку заходить як спостерігач на дільницю

“У нас спостерігачів було понад 10 тисяч. Може був, а може ні. Якщо у вас є інформація, хто його запрошував – ми перевіримо”.

Владислав Євстифєєв, як і Коцюбинська селищна рада, попри те, що від нього офіційно відхрестилися у Батьківщині переконує всіх, що він таки член Батьківщини.

“А він тиждень тому мені особисто казав, що є членом партії Батьківщина і то давно в лавах партії перебуває.Ще питав мене чи я за те, щоб Коцюбинське приєднати до Ірпеня. Я відповів, що це не нам вирішувати, бо в Коцюбинському є громада і вона має приймати рішення,” – розповідає депутат Ірпінської ради Богдан Мельничук.

“Громада Приірпіння” поцікавилася у Батьківщини, чи будуть вони кандидувати тих депутатів, які в Ірпінській міській раді, згідно з моніторингом редакції сайту 2013 року, є затятими прогульниками. 

У Батьківщині наголосили, що дерибанник Біличанського лісу Валерій Пєший давно виключений з лав партії. Депутати В’ячеслав Ващенко,Олег Сотніков та Валентина Володарська не будуть кандидатами від Батьківщини. Принаймні так обіцяє партія і їх дійсно немає у списку від Батьківщини, який надрукували в “Ірпінському віснику”.

Безымянный

“Хочу наголосити, що наша громадська організація “Самозахист” звернулася до всіх рад, аби довідатись, як депутати всі ці роки ходили на сесії. Нам надали майже вичерпну відповідь у Бучанській та Гостомельській раді. У Коцюбинському надали лише результати відвідуваності сесій. Результатів відвідування комісій досі немає. Аналіз незабаром буде оприлюднений для громади,” – обіцяє Ігор Домбровський, учасник російсько-Української війни.

“Хочу зауважити, що в Ірпінській міській раді взагалі не надають інформацію про відвідуваність депутатами сесій та комісій. Ми неодноразово просили надати цю інформацію. Хоча, як бачимо, навіть за часів регіоналів у такій інформації громаді не відмовляли. Тобто за “Нових облич” доступ до суспільноважливої інфомрації суттєво погіршився. Аналогічно блокують надання інформації і у Ворзелі. Сподіваюся найближчим часом ми дізнаємося, як працювали ті, хто присягнув 5 років тому служити громаді і тепер заявляє про свою нібито відкритість та боротьбу з корупцією,” – додає Домбровський.

“Громада Приірпіння” публікує список кандидатів у кандидати в депутати від Батьківщини і просить активно шукати та надавати у коментарях інформацію щодо цих політиків, з-поміж них є не лише чимало колишніх депутатів, а й ті, які вже 5 років працюють в регіоні:

Ковальчук Ярослав Олексійович (голова осередку в м. Ірпінь) – на сайті ЦВК значиться як директор приватного підприємства “Юрком Групп”. Забудовник.

Безымянный

Ось об’єкти, які продають на сайті приватного підприємства.

У 2012 році на сайті ЦВК значиться як представник на парламентських виборах від Партії “Реформи і порядок”.

Після майдану Ярослава Ковальчука від партії “Батьківщина” кандидували до народної ради в Ірпені.

 

Чинні депутати:

 

Степаненко Антоніна Петрівна – депутатка Коцюбинської селищної ради. У 2010 році балотувалася як член партії “Батьківщина”. У Коцюбинській селищній раді вона доєдналася до депутатської групи “Спільна мета”, до якої увійшли майже всі депутати ради, в тому числі й регіонали. Очолив групу дерибанник Біличанського лісу Владислав Євстифєєв.

Депутатка Степаненко  – фігурантка антикорупційного розслідування щодо Біличанського лісу. У поіменному голосуванні виступила проти підтримки протестів прокурора, який вимагав скасувати рішення про дерибан Біличанськолго лісу для кооперативів.

До голосування за приєднання до Ірпеня була публічно проти такої ініціативи. Після приїзду міського голови Ірпеня Володимира Карплюка на таємній сесії була з-поміж тих депутатів, які проголосували одноголосно “за” проти волі громади і без обговорень.

Журавель Костянтин Миколайович - 12.03.1956 року народження. Чинний депутат Ірпінської міської ради. Переміг у окрузі № 1. Приватний підприємець.

ОРД


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте