Рейдер Дубовий хочуе створити «Бессарабську народну республіку» на Одещині

Рейдер Дубовий хочуе створити «Бессарабську народну республіку» на Одещині

Рейдер Дубовий хочуе створити «Бессарабську народну республіку» на Одещині

29 ноября 2014 г.

Коба Джаурия

Все чаще стала муссироваться информация (вот даже в камментах у меня вбросили), что наш любимый по 2 мая и не только рейдер и убийца ЭКСдепутат " куртка zilly" А.Дубовой прямо сейчас где-то в Москве репетирует с Иосифом Давыдовичем гимн БНР. 

Текст гимна написан ЮВТ , а музыка- Медведчуком. Еще один очаг крайней нестабильности с оружием из ПМР в самом подбрюшье Украины и на границах Евросоюза, вкупе с тлеющим огоньком Гагаузии и внутримолдавскими проблемами сделают вступление не то что в НАТО, а и в ЕС невозможными априори. Эх,не зря пресс-центр в одесской ога назвали кризисным...Не зря советники губернатора почву готовят написал на своем ФБ известный блогер СЕР 3Z.

  

rashist1 eiqrkihzitukmpУ випадку дестабілізації ситуації в регіоні та створення «БНР» Росія отримає нову гарячу точку в Україні та Молдові.

З початку 2014 року в Україні, Молдові та Росії регулярно циркулює інформація щодо можливості створення на базі частини Одеської області так званої «Бессарабської Народної Республіки» (у деяких варіантах Республіки «Буджак») — незаконної сепаратистської організації, яка спробує взяти під свій контроль владу на півдні Одеської області в інтересах Російської Федерації.

Про це йдеться у звіті аналітичної групи Da Vinci AG.

«Обговорюється варіант, коли сфера впливу „БНР“ пошириться і на територію Молдови, що створить вогнище дестабілізації відразу в двох державах, які на сьогоднішній день знаходяться в зоні активного інтересу Кремля», — йдеться в документі.

Експерти виділяють декілька територіальних варіантів «БНР». Найбільш негативний для України — це райони на південь від Одеси, включаючи Білгород-Дністровський, Саратський, Тарутинський, Арцизький, Татарбунарський, Болградський, Кілійський, Ізмаїльський, Ренійський райони.

При такому сценарії захоплення, в Молдові трохи раніше буде дестабілізована ситуація в Гагаузії, Бессарабському і Тараклійському районах, а також паралельно в Придністров’ї.

«Спочатку основний акцент може робитися на створення незалежної Гагаузії, яка може претендувати на території Молдови і України. Гагаузія сьогодні є основним центром активності Кремля в регіоні», — йдеться у звіті.

За оцінками аналітиків, ключовими подіями, які можуть вплинути на цей процес стануть: вибори до парламенту Молдови, спроба дестабілізації в період виборів і в період створення нової владної команди, а також вибори башкана Гагаузії, які намічені на весну 2015 року.

У випадку дестабілізації ситуації в регіоні та створення «БНР» Росія отримає нову гарячу точку в Україні та Молдові, що зніме всі питання щодо майбутньої євроінтеграції держав до вирішення конфлікту і привід для розморожування конфлікту у Придністров’ї та початку широкомасштабної дестабілізації ситуації, включаючи весь південний захід України. Також це відріже Україну від портів Дунаю, а отже — виникне можливість використання потужностей регіону в своїх цілях, створення на території «БНР» плацдарму для наступу в бік Одеси, включаючи створення баз по тренуванню бойовиків — можливості для відкриття другого фронту проти України, що дає великі можливості для захоплення півдня країни одночасно з двох напрямків.

НАЦБЮРО


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Покупка СК «Орион плюс» башкирской компанией «Стройблоктехнология» является сюжетом со многими переменными, в которых могут быть задействова…
Юрий Борисов объявил о создании к 2033 году российской орбитальной станции и представил график работ, под которые еще в марте было выделено …
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте