Вбивця від БПП

Вбивця від БПП

Вбивця від БПП

Цієї ночі в Мукачеві сталася трагедія. Один ром холоднокровно, двома пострілами вбив іншого. Небіжчик - 18-річний хлопець, одружений, має дитину, очікували з дружиною на народження другої.

Вбивцею виявився Олах Калман Калманович, 1981 року народження, кримінальний авторитет по кличці Чіпі. Його батько - теж бандит, наркоторговець, кримінальник.

А ще вбивця - кандидат в депутати до Мукачівської міської ради. Але не від "Опозиційного блоку", а від Блоку Петра Порошенка. Можливо, саме тому його до сих пір не затримали? Бо особа, на яку в міліції заведено з десяток справ, вбивця і кримінальний авторитет йде в міську раду від імені Президента України? І це зайвий раз підтверджує те, про що говорив уже не раз: Ланьо з Порошенком і Медведчуком працюють у одній зв’язці проти Закарпаття.

Наша область, мабуть, єдина в Україні, де кримінал зростається з владою. І це відбувається дуже швидкими темпами. Влада, боючись програти, готова укласти угоду хоч з кумом Путіна, хоч з дияволом.

Я звертаюся до Міністра внутрішніх справ з вимогою притягнути вбивцю до відповідальності, не допустити, щоб він розгулював по місту зі зброєю і стріляв у кого йому заманеться. А головне - не допустити заворушень у ромському таборі. Закликаю Генерального прокурора взяти розслідування цієї справи під особистий контроль і не дозволити небезпечному злочинцю уникнути покарання.

А до Президента у мене два запитання. Скільки ще у нього таких "кандидатів" на Закарпатті? І у кого вони стрілятимуть в день голосування?

Буду вдячний за відповідь.

censor.net.ua


Теги статьи: Олах Калман КалмановичМукачевоКриминалБлок Порошенко

Статьи по теме:

Во Франции задержали главаря харьковской банды "Залютинских" "Митрушу"
От мошенника до вора в законе: как Олег Мухаметшин стал известным в мире криминала
Бизнес из Беларуси ведет активную деятельность на оккупированных территориях Украины
Как оборонное предприятие превратить в казино и бандитскую базу
Российский военный оправдан за убийство сослуживца в Херсонской области