“Бідний борець із корупцією”: звідки в Добродомова мільйонні статки

“Бідний борець із корупцією”: звідки в Добродомова мільйонні статки

“Бідний борець із корупцією”: звідки в Добродомова мільйонні статки

13 октября 2015 г.

Надежда Сорокина

Народний обранець Дмитро Добродомов став депутатом на хвилі боротьби із корупцією.

Пройшов у Верховну Раду як запеклий опонент продажних чиновників, суддів та правоохоронців. Та насправді ще тоді обманув рух «Чесно», своїх виборців і податкові органи.

Невдало замітаючи сліди, заплутався у своїх деклараціях, адже виявляється у «борця із корупцією» двоповерхова квартира із панорамою на самісінький центр Львова.

Квартира народного депутата Дмитра Добродомова на вулиці Мечнікова у Львові. Скріншот з відео qhiqquiqquidxkmp

Квартира народного депутата Дмитра Добродомова на вулиці Мечнікова у Львові. 

Секретар комітету боротьби із корупцією верховної ради, зірка багатьох телеканалів Дмитро Добродомов про свою нерухомість мовчить. І це не випадково, адже є, що приховувати.

«Ми робили ремонт на вулиці Мечнікова, нас залили сусіди. Тож ми піднялися на верхній поверх, а там якраз були будівельники. Вони нам і сказали, що краще не цікавитись тією квартирою, бо можемо мати проблеми. Це був дім народного депутата Дмитра Добродомова», – розповідає один із львівських майстрів.

Мальовничий район міста – неподалік парк Погулянка, тут ж ботанічний сад та Шевченківський гай. Саме у цій новобудові бізнесі-класу, за свідченнями майстрів та сусідів, і мешкає Добродомов. Та й за інформацією з реєстраційної служби, квартира і справді таки є власністю нардепа. До того ж не проста, а дворівнева, розміщена на десятому та одинадцятому поверхах. Справжній пентхаус. І вигляд на місто заворожує – тут тобі і Високий Замок, і центральна частина, а заразом–  площа Ринок і Ратуша.

А ще у 2014 році Добродомов цинічно обманув громадянський рух «Чесно». Будучи кандидатом у депутати, він одним із перших надав громадськості свою декларацію. І вона відрізняється від офіційних документів з реєстру права власностіна нерухоме майно.


Декларація про доходи народного депутата Дмитра Добродомова. 

«Ми наголошуємо на тому, що виборець повинен запитати в кандидата, звідки у нього гроші», – зазхначає представник Громадянського руху «Чесно» Оксана Романишин.

Так, у документі, підписаному ще кандидатом у депутати Добродомовом зазначений дохід – лише 72 тисячі гривень за 2013 рік, а у графі «дохід від операцій із продажу нерухомого майна» – прочерки. 

У той час, як у Реєстрі права власності на нерухоме майно вказано, що Дмитро Добродомов продав свою квартиру на Сихові ще у жовтні того ж таки 2013 року. Ну й звісно, для чого перед виборами було показувати гроші від продажу двокімнатної квартири.


Декларація про доходи народного депутата Дмитра Добродомова. 

«Безумовно, це вважається не лише обманом виборців, а й обманом самого себе. Адже кандидат, який себе поважає і ставить підпис під такою декларацією, повинен надати усю інформацію. Зрозуміло, що краще взагалі не підписувати декларацію, ніж брехати виборцям», – наголошує Оксана Романишин.

Але і це не всі достатки пана Добродомова. Бідний борець із корупцією, який до депутатства заробляв на рік від 40 до 72 тисяч гривень, у 2013-ому році звідкись взяв та витратив невідомо на що понад 862 тисячі гривень.

Звісно, такі витрати і дороге житло можна було б пояснити доходами сім’ї. Адже дружина нардепа – Олена Мосолова – приватний підприємець. Тільки от почала займатися пані Мосолова бізнесом лише у вересні 2013 року, при чому тоді – не заробила ні копійки. Не зазначав наявність у неї доходів пан Добродомов і у минулі роки.

А далі сталося економічне диво. Згідно з витягу, дружина нардепа почала займатися ресторанним бізнесом та послугами харчування й через рік відразу заробила майже 380 тисяч. Успішним бізнес стає у рік, коли чоловік отримує мандат депутата Верховної Ради.

До слова, Добродомова обрали депутатом наприкінці жовтня 2014-ого. І вже наступного місяця він стає власником фешенебельного пентхауса у Львові, а ще через місяць – уже його дружина купує ще одну квартиру у столиці. Дарма що однокімнатну, бо розміщене помешкання у 22-ох поверховій новобудові, зданій рік тому. Затишний район, види на Дніпро, озера і Печерськ. На сайтах оголошень за схожі квартири у цьому ж будинку просять не менше одного мільйона гривень.

А ще дружина нардепа – щасливий власник  «Мерседеса» Є- класу, який нині можна придбати за 380 тисяч гривень. Гарно виходить – заробила жінка 380 тисяч і відразу на «Мерседес» витратила.

До усього ще потрібно додати, що борець із корупцією разом із сім’єю на різдвяні свята у минулі роки систематично літав до родичів у Канаду. А ціна таких подорожей не з дешевих – у межах тисячі доларів за особу. Як пам’ятаємо ще до кінця 2013 року пан Добродомов заробляв на усю сім’ю самотужки. Четверо осіб виживали за 40 – 72 тисячі гривень на рік. Орієнтовно, стільки ж коштував переліт в обидві сторони сім’ї до Канади.

У своїй рекламній кампанії Добродомов обіцяє Львів без корупції. Але чи можна довіряти таким обіцянками людини, яка сама докладно не може пояснити джерела появи своїх статків та статків членів своєї родини

 

korupciya.com


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте