Тесть Насірова розіграв з фірмою-примарою 75 мільйонів на ремонт аеропорту «Херсон»

Тесть Насірова розіграв з фірмою-примарою 75 мільйонів на ремонт аеропорту «Херсон»

Тесть Насірова розіграв з фірмою-примарою 75 мільйонів на ремонт аеропорту «Херсон»

11 ноября 2015 г.

Олег Крапивин

Комунальна установа з капітального будівництва та експлуатації Херсонської облради 5 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Альтіс-констракшн» на відновлення покриття руліжних доріжок та перону в аеропорту «Херсон» вартістю 75,20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Технічним завданням передбачено, що роботи на руліжній доріжці №1 пройдуть на площі 3,6 тис кв м, де запланована обробка покриттів бітумом, укладання суцільного прошарку з поліефірної геосітки та асфальтобетонних сумішей.

Такі ж роботи заплановані на руліжній доріжці №2 на площі на 104 тис кв м. Також буде відновлено асфальтобетонне покриття 58 тисяч кв м перону та розширено розворотну кишеню.

ТОВ «Альтіс-констракшн» зі статутним капіталом 350 тис грн. належить кіпрським офшорам «Альтіс холдинг лімітед (Altis honding limited) і «Гаріхан інвестментс лімітед» (Garyhun investments limited), кінцеві бенефіціари не вказані.

Директором фірми є Максим Забігайло, який також є директором корпорації «Альтіс-холдинг» відомого забудовника Олександра Глімбовського.

Донька Глімбовського Катерина є власницею британської фірми «Altis ltd» і дружиною голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Секретарем британського «Альтісу» є брат Насірова Євген. Адресою реєстрації фірми, а також контактною адресою Глімбовської та Насірова вказана лондонська квартира за адресою 5 City Tower, 3 Limeharbour. Ця квартира належить Роману Насірову.

Єдиним конкурентом «Альтіс-констракшн» на торгах по роботам в херсонському аеропорті було ТОВ «Аерорембуд», пропозиція якого була дорожчою лише на 39,89 тис грн. або 0,05%. Цю фірму в 2013 році зареєстрували в Києві Віталій Липовенко, Володимир Мороз, Леонід Рибак та Анатолій Соколюк. Кожен з них вніс по 25 копійок до статутного фонду фірми у розмірі 1 гривня. «ВДЗ» не містить даних про отримання ТОВ «Аерорембуд» державних замовлень.

Нагадаємо, 9 листопада держпідприємство «Укрмедпроектбуд» уклало угоду з «Альтіс-констракшн» добудову сучасного лікувально-діагностичного комплексу лікарні «Охматдит» вартістю 389,97 млн грн.

nashigroshi.org


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Юрий Борисов объявил о создании к 2033 году российской орбитальной станции и представил график работ, под которые еще в марте было выделено …
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте