Українські розвідники назвали імена генералів і командирів, які їх зрадили

Українські розвідники назвали імена генералів і командирів, які їх зрадили

Українські розвідники назвали імена генералів і командирів, які їх зрадили

14 декабря 2014 г.

Михаил Журенков

Українські розвідники  підготували  відеозвернення, в якому назвали прізвища генералів і командирів, яких вони вважають  зрадниками. Відео опублікував волонтер Юрій Касьянов,   повідомляють Патріоти України.

Ще наприкінці листопада Касьянов   розмістив  у блозі інтерв’ю з розвідником, який  повідав  про складнощі в  зоні АТО, серед яких найважливіші  – саботаж і зрада з боку свого ж командування.

“Я думаю, що якби ми тоді знищили базу противника повністю, спалювали б їх колони, як тільки вони перетинають кордон, ми б зупинили агресію. Ніякий Путін не впорається з таким потоком трун”, – йдеться в інтерв’ю.

У відео мова йде про те, як  один  з українських   генералів  зрадив своїх  під час операції в аеропорту, коли в котел потрапила колона військових, хоча за планом вона повинна була пройти, коли по противнику відпрацює артилерія.

“Але артилерія зробила всього кілька залпів … А колона вже пішла, її обстрілюють, палять … Ми виходимо на зв’язок дізнатися що за дурниця відбувається? Нас ніхто не слухає, бо вже дана команда йти вперед. Тому що ще за день до прориву міністр оборони доповів президенту, що аеропорт розблокований. І це потрапило в ЗМІ “, – йдеться в інтерв’ю.

“Після публікації бійці записали відеозвернення, в якому називають конкретні імена командирів і генералів”, – зазначає “Інформаційний  спротив».

patrioty.org.ua

 


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Александр Тарханов о работе с Олегом Романцевым в «Спартаке».
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте