Невідомі месники розбили автівку судді Юрія Хорта

Невідомі месники розбили автівку судді Юрія Хорта

Невідомі месники розбили автівку судді Юрія Хорта

У Вінниці, де політичного в’язня Юрія Хорта судять за розірваний портрет Петра Порошенка, активісти розбили авто його судді. 

Пані суддя публiчно звинуватила в цьому Хорта, – передає ІНФОРМАТОР.

17 грудня після оголошення ухвали, якою суддя відмовила в задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу, щодо політв’язня Хорта, Курбатова заявила публічно, в присутності свідків, в тому числі журналістки “Власно інфо“, що її автомобіль зазнав певних конструктивних перетворень: хтось розбив лобове скло, подряпав і облив фарбою авто судді.

На даний момент підтвердити чи спростувати цю інформацію не вдалося, але Курбатова прямо звинуватила Хорта в тому, що саме він замовив ці дії.


Сам Юрій заперечив будь-яку свою причетність до “тюнінгу” суддівського автомобіля і нагадав судді, що він уже понад рік перебиває під вартою, в умовах ізоляції, а тому організовувати подібні процеси у нього немає змоги. Крім того, з огляду на діяльність Курбатової на посаді судді, потенційних кандидатів для такого вчинку більш, ніж достатньо.


Наступного дня Хорт сам звернувся в прокуратуру з заявою про злочин, в якій просить розслідувати факт пошкодження автомобіля судді (якщо він взагалі мав місце).


Разом з тим політв’язень висловив припущення, що подібні дії Курбатова організувала самостійно з метою його дискредитувати і виправдати свої незаконні рішення щодо ув’язнення Хорта.

Наступне засідання по справі “портрету Порошенка” має відбутися 22 грудня о 10:30.

Информатор


Теги статьи: ХортСудьиКурбатова

Статьи по теме:

Ловкач Авдолян: как из «ЮМК» миллиард пытались урвать
Журналистку Александру Баязитову этапируют в другую колонию
В Петербурге хотят запретить клип Моргенштерна и DJ Smash из-за «неуважения к обрядам церкви»
Московский арбитраж приводит в исполнение тунисское решение
Воронежский арбитражный управляющий Владимир Коликов признался в попытке дачи взятки арбитражному судье