Заступник Генпрокурора Бачун їде в зону АТО добровольцем

Заступник Генпрокурора Бачун їде в зону АТО добровольцем

Заступник Генпрокурора Бачун їде в зону АТО добровольцем

Заступник Генпрокурора Бачун їде в зону АТО добровольцем

Заступник Генерального прокурора Віталія Яреми Олег Бачун прийняв рішення вступити до одного з добровольчих військових формувань, що беруть участь у бойових діях в зоні АТО на сході України. Про це повідомив сам Олег Бачун у телефонному коментарі редакції «Глобаліста».

За словами високопосадовця, інформаційна війна, що точиться проти Генпрокуратури, має на меті дискредитацію відомства, а так звана «люстрація» прокурорів призведе до дестабілізації всієї правової системи України.

«Оскільки є така політична позиція, що моя принципова і результативна діяльність на посаді заступника Генерального прокурора України не влаштовує керівництво держави, то я готовий піти і не тримаюся за своє крісло», — заявив Бачун.

Олег Володимирович також наголосив, що після звільнення збирається вирушити добровольцем у зону проведення Антитерористичної операції.

«Я прийняв для себе рішення вступити добровольцем до одного з військових батальйонів, піти на фронт в зону АТО. І не так, як це вчинили деякі мої колеги, а по-справжньому. Це моя принципова позиція, і я роблю це не для піару, а з власних патріотичних переконань. Я впевнений, що кожен здоровий чоловік сьогодні повинен стати на захист своєї країни», — підкреслив Бачун.

Як відомо, Олег Бачун став другим державним діячем, який пішов у відставку та вирушив добровольцем до зони АТО. Раніше народний депутат 7 скликання Володимир Пилипенко заявив, що має намір скласти із себе депутатські повноваження та вирушити рядовим добровольцем у зону проведення антитерористичної операції на сході України.

globalist.org.ua

 

 


Теги статьи: ДоброволецьБачун ОлегАТО

Статьи по теме:

Скакун, Дудин, Корбан или кто разграбит Харьков?
«Позеленел от стыда»: одесские активисты проучили водителя маршрутки, нагрубившего военному
Сапер из "Айдара", получил орден от Порошенко. Что известно об атошнике, который ворвался в Кабмин с гранатой
Экс-подполковник СБУ решил стать свидетелем по иску России против Украины
Патрушев раскрыл планы России по конфликту в Донбассе