Фото арабів, які розбещували франківських шкорярок, все ж таки оприлюднили (фото)

Фото арабів, які розбещували франківських шкорярок, все ж таки оприлюднили (фото)

Фото арабів, які розбещували франківських шкорярок, все ж таки оприлюднили (фото)

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську близько десятка арабів більше тижня розбещували двох неповнолітніх дівчат. Згодом вони передали дітей своїм колегам до Тернополя, де ті продовжили наругу.

Як повідомляють в ГО "Ідея нації",  фотографії двох тернопільських арабів, які мали статеві стосунки з дівчатками 12 і 13 років з Івано-Франківська, оприлюднили. Відомо, що іноземці навчаються у тернопільському медуніверситеті на стоматологів.

Про це пише керівник обласного осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько.

"З поведінки так званої нової поліції в Івано-Франківську та Тернополі видається, що винні іноземці вкотре уникнуть покарання, - зауважує Станько. - Так виглядає, що якщо дана справа не набуде більшого розголосу, то працівники правоохоронних органів будуть і надалі покривати злочини представників азійського та африканського континенту для того, щоб не страждав імідж цих іммігрантів у нас в Україні. Для чинної української влади байдуже, що постраждалими виявились неповнолітні молоді дівчата. Тому в цьому випадку одними співчуттями не обійтися, а потрібно згідно чинного законодавства покарати винних та притягнути у разі необхідності до відповідальності працівників поліції у Івано-Франківську, які не поспішають розкривати цей злочин. Складається враження, що поліцейські покривають винуватців. Також до даної справи причетні двоє студентів Тернопільського Медичного Університету, котрі у Тернополі навчаються на стоматологів. Про це також замовчують у поліції та навчальному закладі. Тому ми оприлюднимо фото причетних у цій справі громадян Іраку (студентів Тернопільського медичного університету)".

Громадські активісти Івано-Франківська оприлюднили інформацію, що місцеві араби розбещували двох школярок, оскільки вважали, що справу спустять на гальма і винні уникнуть покарання.

http://franyk.com/


Теги статьи: ПедофилыИвано-Франковск

Статьи по теме:

Как силовики «отмазали» VIP-педофила Сытина
В Воронежской области неизвестный мужчина приставал к ребенку на улице
В Хакасии мужчину осудили на 12,5 лет за изнасилование первоклассника
Убийца и педофил, вернувшийся с войны, посещает школы в Новосибирской области: Минобразования не против
Мужчина, ранее уже судимый за убийство, вымогал интим-фото у 11-летней девочки