Вінницькі нардепи заробляють мільйони, але вимагають від держави компенсації за винайм житла

Вінницькі нардепи заробляють мільйони, але вимагають від держави компенсації за винайм житла

Вінницькі нардепи заробляють мільйони, але вимагають від держави компенсації за винайм житла

25 января 2016 г.

Коба Джаурия

«Інформаційна Вінниччина» з’ясувала, яким вінницьким нардепам держава компенсувала витрати за винайм житла в Києві, та проаналізувала їхні доходи, щоб визначити, чи справді вони не могли дозволити собі таку «розкіш».

«Інформаційна Вінниччина» вже аналізувала офіційні декларації про доходи танерухомість народних депутатів за 2013 рік, оприлюднені на сайті Верховної ради України. На початку 2016 року було опубліковано список народних депутатів України, яким була здійснена виплата компенсації оренди житла або винайму готельного номера в столиці. Деякі вінницькі нардепи також попросили повернути кошти, які вони витратили на казене житло.

Петро Юрчишин  вирішив компенсувати проживання у Києві. Він у 2013 році заробив 892 тис. грн. Але нерухомого майна Петро Васильович не задекларував.

юрчишин eiqetidqtitekmp

 

Григорій Заболотний опинився в списку тих, хто вирішив взяти з казни компенсацію за оренду житла. Він задекларував 369 тис.грн. доходів за 2013 рік, проте нерухомості, оформленої на себе, нардеп не має. Вся нерухомість Григорія Михайловича зареєстрована на членів його сім’ї: житлові будинки площею 128 кв.м., квартира - 85,9 кв.м. та 11,8 соток земельної ділянки.

26-zab_02

Геннадій Ткачук має 232 тис.грн. доходів на рік та задекларував квартиру площею 191,8 кв.м. Проте винайм жила в столиці йому оплатила держава.

ткачук

Іван Мельничук також не має майна у Києві. У 2013 році він задекларував 158 тис. грн. На його сім’ю зареєстровано дві земельні ділянки площею 0,15 га та 1500 м.кв., а також житловий будинок площею 26,8 кв.м. та квартира – 81,5 кв.м.

мельничук

Сергій Кудлаєнко теж повернув затрати на житло. За 2013 рік він заробив 110 тис. грн., а от нерухомого майна нардеп не задекларував.

кудлаєнко

Івану Споришу, який заробляє 41,7 тис.грн., має дві земельні ділянки площею 2451 кв.м. і 1400 кв.м., житлові будинки 73,4 кв.м. та 33,7 кв.м., теж повернули кошти за винайм житла в Києві.

спориш

Сергію Мельничуку, який за 2013 рік заробив 49 тис.грн., також компенсували витрати за проживання в столиці. 

24046483

Нагадаємо, "Інформаційна Вінниччина" з’ясувала, які автомобілі задекларували вінницькі нардепи.

http://i-vin.info/


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте