Дешевше підкупити усіх чиновників, ніж будувати цей чортів міст

Дешевше підкупити усіх чиновників, ніж будувати цей чортів міст

Дешевше підкупити усіх чиновників, ніж будувати цей чортів міст

Генерал-майор ФСБ у відставці Геннадій Казанцев, який у свій час прийняв на службу Ігоря Гіркіна, тепер всім відомого як екс-командувача армією ДНР Ігоря Стрєлкова, заявляє, що будувати «чортів міст» для сполучення Криму із Росією не має сенсу, оскільки «дешевше підкупити усіх чиновників в областях Новоросії і спокійно увійти в Крим».

Новину передає «Преса України».

 «Зв’язку (Криму) з Росією немає. Міст зібралися будувати. Дешевше скупити всіх чиновників в областях історичної Новоросії і спокійно туди увійти, ніж будувати цей чортів міст. Якщо не буде Новоросії, що ми з Кримом будемо робити?» - міркує генерал Казанцев.

Російський генерал наголошує, що Криму необхідний саме сухопутний перехід до Росії, і «він, звичайно, з’явиться».

«Я знаю абсолютно точно, що в Криму чекають, коли замість мосту зроблять нормальний сухопутний перехід в Росію. Залишати один Крим - це повна дурість. Думаю, якась нездорова ситуація буде розвиватися у прилеглих до Києва територіях - партизани обуряться, «відпускники» приїдуть, запрацює воєнторг - бог його знає, що станеться. Але Криму потрібен сухопутний вихід в Росію. І він, звичайно, з’явиться. Мені так здається», - прогнозує розвиток конфлікту на Донбасі російський силовик.

Нагадаємо, український політтехнолог Тарас Березовець заявляв, що міст, що з’єднує кримський півострів з Росією став для окупантів справжнім головним болем. Підрядники уникають будівництва боячись потрапити під санкції західних країн, в той же час самопроголошена влада Криму має намір «нагріти руки» на коштах, виділених з російського бюджету на будівництво Керченського мосту. 

uapress.info

 


Теги статьи: ФСБНовороссияКрымКазанцев Геннадий

Статьи по теме:

Полковник ФСБ, брат Михаила Подоляки, погиб в боевых действиях
Стали известны уловки, которыми пользовались телефонные мошенники за последний месяц
Расследование о спецслужбах России вызвало DDoS-атаку на сайт журналистов
ФСБ обвинила московского юриста в попытке присоединиться к террористам
В Воронеже у здания УФСБ произошла стрельба - СМИ