СБУ припинило у Торецьку підпільний продаж контрафактного алкоголю

СБУ припинило у Торецьку підпільний продаж контрафактного алкоголю

СБУ припинило у Торецьку підпільний продаж контрафактного алкоголю

09 квітня Прес-центр СБ України оприлюднил повідомлення, щодо припинення продажу у місті Торецьку контрафактного алкоголю через торговельну мережу.

«Місцевий мешканець організував реалізацію фальсифікованих напоїв через власну мережу магазинів. Під час обшуків у магазинах та складських приміщеннях співробітники спецслужби вилучили дві тисячі пляшок алкоголю з підробленими акцизними марками. У власників нелегального бізнесу вилучено майже двісті тисяч гривень, зароблених на тіньовому бізнесі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб задіяних у торгівлі контрафактним алкоголем» повідомляє офіційний сайт СБУ України.

 tdiqriqttiekkmp

http://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/700 ( фото з міста злочину)

Як стало відомо журналістам, вищевказаний «місцевий мешканець» це дуже відома в регіоні особистість : депутат Торецькой міської ради , голова правління ПРАТ “Дзержинський Хлібокомбінат” ,а за сумісництвом, зять мера Торецка Рибак Ігор Анатолійович.

Судячи по масштабності бізнесу, легко можна прогнозувати, що про це було відомо і родичу “фігуранта” самому меру Торецка Володимиру Сліпцову.

Сліпцов керує містом вже 17 років і ні один бізнес в Торецке, особливо такого масштабу, не проходить повз всюдисущого мера. Хотілося б сподіватися, що керівник військово -цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський адекватно відреагує на це резонансна подія і прийме адміністративні заходи з викорінення злочинних сімейних кланів в регіоні.

class="dquo">“ОРД”

 


Теги статьи: Рыбак ИгорьКонтрафактАлкоголь

Статьи по теме:

Россиянам будут продавать белорусские вина под видом европейских
Дистрибутор «Хортицы» доналивался до банкротства
Игорь Николаев зарегистрировал свой портрет в качестве товарного знака
Для чего в Казахстане запрещают энергетические напитки молодёжи до 21 года
Юрий Шефлер приобретает алкобренды: что это значит для российского рынка