Полтавський жебрак-мільйонер: підозрілий бізнес Євгена Холода

Полтавський жебрак-мільйонер: підозрілий бізнес Євгена Холода

Полтавський жебрак-мільйонер: підозрілий бізнес Євгена Холода

28 апреля 2016 г.

Надежда Сорокина

Євген Холод, колишній керівник “Кременчуцької торгової гільдії”, якій належать чи не всі ринки в Кременчуці, а нині перший заступник голови Полтавської обласної ради, задекларував дуже дивні доходи. Зокрема, колишній бізнесмен, якщо вірити декларації за 2015 рік, вклав 17 мільйонів гривень статутного капіталу в підприємства, натомість не отримавши практично нічого. 

Тобто, є якась смішна сума в 4 тисячі 722 гривні, що зазначена як “інші доходи” окрім безпосередньої зарплати“, – інформує видання “Репортер”.

Взагалі, якщо вірити декларації, Євген Холод – дуже бідна людина, що буквально змушена була перебиватися з хліба на воду.

Сукупний дохід цього олігарха становив за рік 187,9 тисяч гривень. Але при цьому йому довелося 155 тисяч вкласти як статутний капітал (саме за минулий рік). Ще 26 тисяч гривень заплатити страховки, та ще 41 тисячу гривень кредиту з відсотками повернути.

То неможливо, скажете ви? Адже 155+26+41 виходить 222, а аж ніяк не 187! Як же він примудрився витратити більше, ніж заробив? Ех, друзі, що ви знаєте про бухгалтерію олігархів? А ще людина, яка багато скликань підряд входила до земельної комісії міськради, аж нічогісінько собі не надбала. Ну, ні квадратного ж метру земельки . Ось така кришталево чесна“, – іронізує видання.

Згідно даних декларації, немає у Холода жодної квартири, жодного будинку чи дачі, як немає і вкладів у банках. Є лише дві старенькі автівки: “Хюндай” 2011 року випуску і ще старший за нього на рік “Мерседес”.

Почитавши все це, хочеться плакати. І може, скинутися, бідному чиновнику хоч на скоринку хліба? Ви не знаєте, там, у Полтаві, є їдальні для безпритульних бідак?“, – запитують журналісти.

“Репортер”

Довідка “Ні корупції!”

10 грудня 2015 року видання “Depo.Полтава” повідомило, що “учасник земельних скандалів, критик Порошенка і Яценюка, бізнесмен, боржник і позивач до місцевих ЗМІ” Євген Холод став другою людиною в Полтавській облраді.

Місцеві ЗМІ говорять про нього як людину, яка має репутацію учасника багатьої корупційних оборудок і темних кримінальних справ.


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте