Екс-нардеп від Тернопілля Михайло Апостол у 2012 році отримав майже 1,5 млн дол від Партії Регіонів за продажні голосування?

Екс-нардеп від Тернопілля Михайло Апостол у 2012 році отримав майже 1,5 млн дол від Партії Регіонів за продажні голосування?

Екс-нардеп від Тернопілля Михайло Апостол у 2012 році отримав майже 1,5 млн дол від Партії Регіонів за продажні голосування?

31 мая 2016 г.

Михаил Журенков

Теперішній радник міністра МВС України Арсена Авакова, екс-нардеп Михайло Апостол є одним з основних фігурантів скандалу навколо «чорної» бухгалтерії Партії Регіонів.

Житель села Ласківці Теребовлянського району ще буду народним депутатом України отримав 1 млн 420 тисяч доларів від фінансиста ПР Євгена Геллера. Це відбулося у 2012 році, про це повідомляє «Українська правда».

Як розповів на прес-конференції нардеп Сергій Лещенко, Партія Регіонів зразка 2012 року мала десятки мільйонів на потреби, які жодним чином ніде офіційно не обліковувалися. В основному, на його думку, ці гроші були вкрадені із Держбюджету завдяки різноманітним тіньовим схемам. Мільйони доларів йшли на оплату голосувань у парламенті так-званих «тушок». Серед основних фігурантів є тодішній тернопільський нардеп по Теребовляньскому виборчому окрузі Михайло Апостол від партії «Батьківщина».

Варто зауважити, що без особливих пояснень однопартійці Юлії Тимошенко виключили Михайла Апостола з лав своєї політичної сили. Пізніше він переметнувся до «Народного фронту». Під час Революції Гідності Апостол багато фотографується на фоні барикад. Хоча під-час жодних зіткнень помічений не був.

У 2014 році Михайло Апостол і без скандалу з «чорною бухгалтерією Януковича» отримав гідну відповідь від виборців за своєю діяльність і з тріском програв дострокові парламентські вибори на своєму рідному окрузі.

Зараз Михайло Апостол радник міністра Авакова. Позіціонує себе як борець з агро-холдингами, хоча ці мега-утворення почувають себе комфортно і тільки збільшують свою присутність на ринку. Окрім того, на теренах України діє благодійний фонд «Апостол», яким опікується син Михайла Апостола.

Окрім того, у «чорній бухгалтерії ПР» фігурує ще одне прізвище вихідця з Тернопільщини Андрія Давиденко з «Нашої України», якому той же ж Євген Геллер дав майже 400 тисяч доларів.

Apostol 31 05 16 eiqrridteidqkmpeiqrridteidqkmp />

ternopoliany.te.ua


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте