Працівники «Укртелекома» звинуватили Ахметова в диверсії.

Працівники «Укртелекома» звинуватили Ахметова в диверсії.

Працівники «Укртелекома» звинуватили Ахметова в диверсії.

26 декабря 2014 г.

Ксения Жукова

Працівники найбільшого у країні оператора фіксованого зв’язку, компанії "Укртелеком", звинуватили одіозного українського олігарха Ріната Ахметова у ліквідації первинних мереж оператора, без яких повністю перестане бути можливим контроль інформаційного поля країни.

Про це у своїй статті "Інформаційна диверсія "Укртелекому" від Ріната Ахметова оголила Порошенко" пише журналіст Олексій Воронцов, посилаючись на доводи провідного інженера підприємства Миколаївської філії дирекції первинної мережі Юрія Бабенко та інженера 1-ої категорії Володимира Степаненка, передає Nikmedia.

 

На сьогоднішній день в Україні відбувається державна зрада. Ліквідується первинна мережа ПАТ "Укртелеком", з цієї мережі працюють всі канали і всі об’єкти спецзв’язку. Якщо завтра ліквідується первинна мережа, то президент України Петро Порошенко не зможе зв’язатися з владою в регіонах, в обласних і районних центрах. Зараз вся ця мережа знаходиться в руках однієї людини - це Рінат Ахметов. На сьогоднішній день він вважає, кого забезпечувати трафіком, кому його не давати. Ми вважаємо, що така ситуація ніяк не в’яжеться з інформаційною безпекою країни і те, що відбувається з первинною мережею можна назвати державною зрадою і прямою диверсією, - заявили співробітники компанії.

 

 

Вони зазначили, що поки найбільший в країні оператор фіксованого зв’язку знаходиться у власності Рината Ахметова — національна безпека України під загрозою.

 

Тому що після ліквідації первинних мереж ми можемо залишитися без зв’язку взагалі. Без секретної урядового зв’язку, без зв’язку СБУ, міністерства оборони, МНС, оголивши повітряний простір. Ми повністю перестанемо контролювати інформаційне поле країни. За нашими магістралях працюють також і телеканали, і взагалі вся зв’язок працює в цій мережі. Весь інтернет, який ми маємо в наших будинках - це теж працює по наших мереж, - розповіли інженери.

 

Чоловіки вже зверталися і в Кабінет Міністрів і в Адміністрацію Президента, в правоохоронні органи, але наразі їм сказали, що триває розгляд цього питання.

 

Як відомо, підприємство "Укртелеком" стратегічне підприємство, яке належить олігархові Рінату Ахметову, який був сателітом ворога України Віктора Януковича. До недавнього часу стратегічним підприємством керував росіянин Олександр Баринов, 16 грудня він був зміщений з посади, компанію очолив Леонід Нетудихата, проте Баринов далеко не поїхав, а "крутиться" поблизу на других ролях .

 

У країні на сьогоднішній день відсутня секретність на лінії урядового і президентського зв’язку, виникла реальна загроза припинення повного інтернет-трафіку. Країна залишається практично беззахисною перед ворогом у плані інформаційної безпеки.

 

Інформаційна безпека та захист персональних і секретних даних це основа безпеки будь-якої держави. В іншому випадку країна знаходиться під ударом зовнішнього ворога і стає повністю вразливою в усіх відношеннях.

uainfo.org

 


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Александр Тарханов о работе с Олегом Романцевым в «Спартаке».
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте