Гомосексуалісти підтримали Вілкула

Гомосексуалісти підтримали Вілкула

Гомосексуалісти підтримали Вілкула

16 ноября 2016 г.

Олег Крапивин

14 листопада народний депутат від “Опозиційного блоку” Олександр Вілкул публічно висловився на підтримку свого колеги Юрія Бойка, який ударив лідера Радикальної партії Олега Ляшка під час засідання погоджувальної ради у парламенті.

 

Свою позицію політик висловив на сторінці у Facebook.

“Опозиційний блок захистить себе і захистить тих людей, яких ображає ця влада”, – написав народний депутат.

1 qhiddrirridrukmp

Запис Олександра Вілкула зібрав понад 800 вподобань та декілька десятків коментарів, зокрема, читачі публікації закликали “повернути в Україну Сталіна”.

1

Серед тих, хто вподобав допис члена “Опозиційного блоку”, був також Максим Мусєєв.

20424-6774

Максим Мусєєв у 2015 році був обраний депутатом Харківської міської ради 7 скликання, працює головою постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів.

У 21 рік він здійснив свою першу депутатську каденцію у фракції “Партії регіонів”, а у Харкові показав себе як соратник Геннадія Кернеса. Максим Мусєєв був заступником директора КП «Харківський метрополітен» та головою адміністрації Ленінського району Харкова.

У 2015 році політичний діяч був помічений у корупційній схемі, завдяки якій підконтрольне Мусєєву підприємство отримало 11 мільйонів гривень із міського бюджету Харкова.

Також депутат Харківської міської ради відомий як член ЛГБТ-спільноти України. Про прихильність політика до представників гомосексуальної спільноти відомо із 2010 року. Фотографії Максима Мусєєва на заходах ЛГБТ доступні в українських ЗМІ та на сторінках самого Мусєєва у соціальних мережах.

1Фото – Українська Правда. Таблоїд1Фото – Корреспондент.net1Фото – Українська Правда. Таблоїд

На сторінці політика у соціальній мережі ВКонтакті збереглися світлини Максима Мусєєва із його компаньйонами з ЛГБТ-спільноти.

1Фото зі сторінки Мусієва у ВКонтакті

Згідно з даними розслідування харківського громадського діяча Антона Дмитрієва, наразі Мусєєв намагається приховати інформацію про власну орієнтацію та змінити власний імідж у публічному просторі Харкова на імідж “господарника”.

Харківський депутат публічно висловлює неприязнь до подій Революції Гідності. Зокрема, під час подій Революції Гідності Максим Мусєєв публікував іронічні колажі із світлинами учасників протестів на своїй сторінці у Facebook.

1

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Юрій Павленко, згідно з інформацією власного джерела ІНФОРМАТОРа, також належить до симпатиків ЛГБТ-спільноти в Україні, однак уникає публічних маніфестацій своїх поглядів.

Як відомо, учора, 14 листопада, народний депутат від “Опозиційного блоку” Юрій Бойко напав на лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Сутичка між лідером Радикальної партії Олегом Ляшком та співголовою “Опозиційного блоку” Юрієм Бойком відбулася під час погоджувальної ради.

“За вказівками нашим політикам треба їздити не в Москву, Брюсель чи Вашингтон. До українців за вказівками треба йти: до лікарів, вчителів, шахтарів, селян. Національний інтерес України полягає в економічному рості, подоланні безробіття і створенні нових робочих місць”, – заявив лідер Радикальної партії у своїй промові. Олег Ляшко також зазначив, що Юрій Бойко постійно літає у Москву за інструкціями і має там квартиру.

У свою чергу Бойко, відповідаючи на питання журналістів про те, що сталося на засіданні і чому Бойко вдарив Ляшка сказав, що “нічого не сталося”.

Спікер парламенту Андрій Парубій пов’язав бійку в Раді із заявою СБУ про плани РФ по дестабілізації Ситуації в Україні.

Народні депутати від Радикальної партії кваліфікували напад члена “Опозиційного блоку” Юрія Бойка на Олега Ляшка як спробу перешкоджання депутатській діяльності лідера Радикальної партії. Шість депутатів підписали заяви до голови МВС Арсена Авакова та Генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою відкрити кримінальне провадження проти співголови політради “Опозиційного блоку”.

Нагадаємо, раніше у розслідуванні ІНФОРМАТОРа йшлося про те, що Юрій Бойко залишається на волі усупереч підозрам про злочини, здійснені під час членства у “Партії регіонів” та суспільному запиту на його арешт завдяки позиції закулісного комунікатора між українською владою та Кремлем.

 

informator


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте