Історія прокурора Краснолобова

Історія прокурора Краснолобова

Історія прокурора Краснолобова

17 ноября 2016 г.

Олег Крапивин

Прокурора Краснолобова.

 

Я, ЗЕЛЕНЮК ВІКТОР ГРИГОРОВИЧ, 13.01.1965 р. н., адреса: 61000, м. Харків, вул. Кузнецька, 104, паспорт: МН 957512 виданий Дзержинським РО ХГУ ГУМВД України в Харківській області, 05.02.2008 року; реєстраційний номер облікової картки платників податків: 2375400896 з КРАСНОЛОБОВИМ ІГОРЕМ АДОЛЬФОВИЧЕМ (який представлявся в повсякденному житті КРАСНОЛОБОВИМ ІГОРЕМ «ЕДУАРДОВИЧЕМ») місце проживання: 61057, м. Харків, Київський район, вул. Чернишевська, 4, кв. 7 приблизно познайомився в 1998 року.

Я спільно з ГАВРИЛЮКОМ МИКОЛАЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ та КУРОЧКОЮ МИКОЛАЄМ був учасником ТОВ «АЛЬЯНС». Влітку 1998 році або 1999 році (точно не пам’ятаю) відбулася податкова перевірка ТОВ «АЛЬЯНС», після якоїКРАСНОЛОБОВ І. А. працюючи в прокуратури запропонував допомогу пояснивши, що він має можливість залагодити всі податкові проблеми. Не маючи іншого вибору ми погодилися на пропозицію працівника прокуратури КРАСНОЛОБОВА І. А.Через деякий час працівник прокуратури КРАСНОЛОБОВ І. А. залагодив податкові проблеми ТОВ «АЛЬЯНС». Після зазначених подій працівник прокуратури КРАСНОЛОБОВ І. А. був ініціатором дружніх відносин запрошуючи на різного роду застілля. Приблизно з 1999 року (точний час не пам’ятаю) подальшу господарську діяльність здійснювали через ТОВ “ЛЕКФАРМ” працівник прокуратури КРАСНОЛОБОВ І. А. захотів особисті грошові інвестувати в господарську діяльність зазначеного товариства в розмірі 40 000 – 50 000 доларів США (точну суму не пам’ятаю). За інвестиції ми КРАСНОЛОБОВУ І. А. платили щомісячну ставку в розмірі 4% від суми інвестиції. Через деякий час господарська діяльність ТОВ “ЛЕКФАРМ” пішла на спад, в наслідок чого ми не могли платити працівнику прокуратури КРАСНОЛОБОВУ І. А. щомісячні проценти від суми інвестицій. КРАСНОЛОБОВУ І. А. зажадав повернути грошові кошти інвестовані ним в ТОВ “ЛЕКФАРМ”,але на той час у нас не було коштів, що б виконати вимоги КРАСНОЛОБОВА І. А. При черговій зустрічі КРАСНОЛОБОВ І. А.зажадав від нас передати йому у власність автомобіліпри цьому останній пригрозив, що в разі не повернення його грошових коштів ми будемо позбавлені волі і він гарантує нам хорошу камеру! Розуміючи, що нам погрожує позбавленням волі діючий прокурор Дзержинського району м. Харкова КРАСНОЛОБОВ І. А., перебуваючи у постійному страху (хвилюванні, тривозі) та в очікуванні позбавлення волі під надуманими приводами, я на вимогу останнього передав ключі від автомобіля Mitsubishi Galantа мій партнер по бізнесу ГАВРИЛЮК М. В. передав ключі від автомобіля Audi 80. Через деякий час працівник прокуратури КРАСНОЛОБОВ І. А. зажадав від нас оформлення Довіреностей на його підставних осіб з правом використання та подальшого продажу автомобілів. Перебуваючи у страху позбавлення волі, ми виконали всі вимоги КРАСНОЛОБОВА І. А. нотаріально оформили Довіреності на знайомих останнього. Таким чином КРАСНОЛОБОВ І. А. забрав наші автомобілі. Реєстраційні дані автомобілів у поліції (міліції) та нотаріату документально можуть підтвердити оформлення нами Довіреностей на невідомих нам осіб та подальшу перепродажу наших автомобілів.

Після того, як КРАСНОЛОБОВ І. А. забрав наші автомобілі, приблизно по 2010 рік я з ним не спілкувався.

Мною з КРАСНІКОВИМ СЕРГІЄМ ІВАНОВИЧЕМ і ГАВРИЛЮКОМ МИКОЛАЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ у 2003 році було організовано ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕННОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ПРЕМЄР ПЛЮС” код ЄДРПОУ 32674184, юридична адреса: 61001, м. Харків, вул. Юріївська, будинок 17, кв. 5, два рокі пізніше 2005 року було організовано ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ”. В ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ” я був засновником і директором, також де – факто я був учасником та директором в ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” код ЄДРПОУ 32674184. За домовленістю зі своїми партнерамиКРАСНІКОВИМ С. І. і ГАВРИЛЮКОМ М. В. весь прибуток від господарської діяльності ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” і ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ” ми ділили порівну між собою як і витрати. Зазначені товариства займалися господарською діяльністю з реалізації гігієни ротової порожнини.

Приблизно в 2010 – 2011 роках, я знову зустрів прокурора КРАСНОЛОБОВА І. А. останній почав інвестувати господарську діяльність ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” і ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ”. У період часу з 2011 року по 2013 року КРАСНОЛОБОВ І. А. інвестував у господарську діяльність ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” і ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ” 490 000 (чотириста дев’яносто тисяч) доларів США. За зазначені інвестиції ми щомісяця платили КРАСНОЛОБОВУ І. А. 24,3% річних – 9 923 (дев’ять тисяч дев’ятсот двадцять три) долара США. Регулярно 25 – го числа кожного місяця, я особисто передавав КРАСНОЛОБОВУ І. А. в приміщені прокуратури за адресою: м. Харків, вул. Чайковського грошові кошти в розмірі 9 923 (дев’ять тисяч дев’ятсот двадцять три) долара США.

Після анексірованія Криму та бойових дії на Донбасі у ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” і ТОВ “ПРЕМЄР ПРОДУКТ УКРАЇНИ”почалися фінансові проблеми у зв’язку з чим наші товариства були не в змозі виплачувати КРАСНОЛОБОВУ І. А. 24,3% річних у розмірі — 9 923 (дев’ять тисяч дев’ятсот двадцять три) долара США. КРАСНОЛОБОВ І. А. обурився дізнавшись про фінансові проблеми товариств. Погрожуючи позбавленням волі прокурор КРАСНОЛОБОВ І. А. зажадав повного неофіційного доступу до бухгалтерської документації. Після чого прокурор КРАСНОЛОБОВ І. А. у кабінет директораТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” привіз своє шкіряне крісло і авторитарно вигнав з кабінету директора КРАСНІКОВА С. І. та став щодня приходити до ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” перебуваючи на протязі дня з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. При цьомуКРАСНОЛОБОВ І. А. погрожуючи мені та КРАСНІКОВУ С. І. неодноразово говорив нам, що він є діючим працівником прокуратури виведеним по за штат. Після того, яка прокурор КРАСНОЛОБОВ І. А. переїхав до ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС”останній почав до мене та КРАСНІКОВА І. А. агресивно ставитися, шантажувати і погрожувати владою працівника прокуратури. З кожним днем морально – психологічний тиск і погрози з боку КРАСНОЛОБОВА І. А. підношенню до нас посилювався із – за цього ми перебували в постійному страху, особливо зазначенні погрози та тиск впливав на КРАСНІКОВА С. І. Переконавшись в поганому фінансовому становище ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” КРАСНОЛОБОВ І. А. додатково інвестував в господарську діяльність товариства — 850 000 грн. 00 коп. (вісімсот п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) та 50 000(п’ятдесят тисяч) доларів США. Інвестуючи в діяльність товариства КРАСНОЛОБОВ І. А. повідомив, що 850 000 грн. 00 коп. є грошовими коштами Української асоціації прокурорів, 50 000 (п’ятдесят тисяч) доларів США грошові кошти“АЛЬФАБАНКУ”. Після додаткових інвестиції названих прокурором КРАСНОЛОБОВИМ І. А. стабілізаційним фондом фінансова діяльність ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” покращилися. Далі КРАСНОЛОБОВ І. А. повідомив мене з КРАСНІКОВИМ С. І., що він додатково готовий проінвестувати діяльність ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” на 500 000 доларів США 00 центів, одним з головних умов інвестування було повернення стабілізаційного фонду 850 000 грн. 00 коп. (вісімсот п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) та 50 000 (п’ятдесят тисяч) доларів США, а також передача корпоративних прав та повного управлінняТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС”.

Внаслідок того, що ГАВРИЛЮК М. В. у 2015 році вийшов зі складу учасників ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” КРАСНІКОВА С. І. де – юре залишився єдиним повноправним учасником товариства. Але, де – факто учасниками ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” та керівниками залишилися КРАСНІКОВ С. І. та ЗЕЛЕНЮК В. Г.!

КРАСНОЛОБОВ І. А. змусив мене та КРАСНІКОВА С. І. скласти графік погашення 50 000 (п’ятдесят тисяч) доларів США, в наслідок чого ми щомісяця передавали КРАСНОЛОБОВУ І. А. грошові кошти в сумі 3 300 доларів США 00 центів.

До початку інвестування КРАСНОЛОБОВИМ І. А. в розмірі 500 000 (п’ятсот тисяч) доларів США за його вимогами необхідно було передати йому корпоративні права та повне управління ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС”, а також повернути стабілізаційний фонд Асоціації прокурорів України в сумі 850 000 (вісімсот п’ятдесят тисяч) грн. 00 коп. та 27 000(двадцять сім тисяч) доларів США 00 центів. При цьому КРАСНОЛОБОВ І. А. пообіцяв нам на протязі 3 (трьох) календарних днів повернути зазначенні грошові кошти після передання йому корпоративних прав ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” для повернення зазначених коштів кредиторам! Зазначені вимоги прокурора КРАСНОЛОБОВА І. А.виконувалися під сильним моральним і психологічним тиском із застосуванням погроз позбавлення волі. В свою чергу ми зКРАСНІКОВИМ І. А. виконали всі вимоги КРАСНОЛОБОВА І. А. зайняли у своїх знайомих грошові кошти для повернення останньому та передали йому корпоративні права ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС”. Грошові кошти займалися з зобов’язанням їх повернення знайомим на протязі 3 (трьох) календарних днів. Але, після отримання грошових коштів, корпоративних прав та повного управління над ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” КРАСНОЛОБОВ І. А. заявив, що не буде повертати грошові кошти для повернення кредиторам та інвестувати в господарську діяльність ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС”. В слідстві того, щоКРАСНОЛОБОВ І. А. мене з КРАСНІКОВИМ С. І. обдурив ми не змогли повернути грошові кошти знайомим у яких зайняли. Таким чином із – за брехні КРАСНОЛОБОВА І. А. ми перед знайомими виявилися теж брехунами. При цьому я зКРАСНІКОВИМ С. І. щоденно відчував морально – психологічний тиск з боку прокурора КРАСНОЛОБОВА І. А. з погрозами позбавлення волі, які з кожним днем посилювалися.

КРАСНОЛОБОВ І. А. розуміючи, що КРАСНІКОВ С. І. залишився директором (посадовою особою) ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” щоденно викликав його в свій кабінет і на протязі 3 – 5 годин морально знущався та погрожував КРАСНІКОВУ С. І. позбавленням волі на вісім з половиною років про що неодноразово мені говорив КРАСНІКОВ С. І., а також я безпосередньо був свідком тиску і погроз! При цьому позбавленням волі на вісім с половиною років КРАСНОЛОБОВ І. А. погрожував так само і мені. Із – за регулярних погроз КРАСНІКОВ С. І. в останні дні перед самогубством знаходився в особливо пригніченому стані з блідно – чорним обличчям, тремтячими губами, відчуженим поглядом та більший час мовчав!

Ввечері 04.06.2016 року (в суботу) мені зателефонувала ЯРМАК СВІТАЛАНА ДМИТРІЇВНА дружина КРАСНІКОВА С. І. і повідомила мені, що КРАСНІКОВ С. І. покінчив життя самогубством! При цьому ЯРМАК С. Д. запитала мене, що я знаю про КРАСНОЛОБОВА І. А., так як про нього у телефонній розмові питав СЛІДЧИЙ ЧЕРВОНАЗАВОДСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЯГНЮК ВАДИМ ГРИГОРОВИЧ 61140, м. Харків, пр-т Гагаріна, 76 (далі по тексту – Слідчий). Як розповіла мені ЯРМАК С. Д. в телефонній розмові Слідчий повідомив, що КРАСНІКОВ С. І. перед самогубством залишив записку в якій він звинувачує у доведенні до самогубства безпосередньо КРАСНОЛОБОВА І. А. додатково зазначивши його контактні телефони! В цей же день, я, ЛОГВИНЮК ВІКТОР (тел.: 050-636-16-33) друг КРАСНИКОВА С. І. зі своєю дружиною НАТАЛІЄЮ та ЯРМАК С. Д. пішли до слідчого.

Як мені розповіла ЯРМАК С. Д., через декілька днів ЯРМАК С. Д. самостійно поїхала до Слідчого, який їй показав запискуКРАСНІКОВА С. І., яку він написав перед самогубством зі звинуваченням КРАСНОЛОБОВА І. А. у доведенні до самогубства!

Після похорон КРАСНІКОВА С. І. співробітниця ТОВ “ПРЕМЄР ПЛЮС” ФІЛОНОВА МАРИНА розповіла мені, що перед похоронами КРАСНОЛОБОВ І. А. покликав її в кабінет і погрожував її кримінальною відповідальністю та додатково повідомив їй Я могу ЗЕЛЕНЮКУ В. Г. сделать такую жизнь, что покончить жизнь самоубийством для него будет за счастье!

По сьогоднішній день, я перебуваю у постійному страху і моральному пригнічені побоюючись реалізації погроз прокурора КРАСНОЛОБОВА І. А.!

 

Можу запевнити, що КРАСНІКОВ С. І. любив життя і наклав на себе руки через регулярні нестерпні знущання, приниження та погрози позбавлення волі на вісім з половиною років які постійно висловлював КРАСНОЛОБОВ І. А.!

lang="uk-UA"> 

ord-ua


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте