Ляшку дорікають за чартер, на якому він возить допомогу військовим

Ляшку дорікають за чартер, на якому він возить допомогу військовим

Ляшку дорікають за чартер, на якому він возить допомогу військовим

Політик не приховує, що у його користуванні є літак, але на ньому він літає у гарячі точки.

Днями опоненти лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка поширили фото, на якому він сідає у чартерний літак. Мовляв, подивіться, на чому політики на війну літають.

Ляшко, який увесь вільний час проводить в Донбасі разом з бійцями очолюваного ним батальйону «Україна», здивувався висунутим звинуваченням. Для тих, хто спостерігає за військовими діями на сході України з дивану і з соцмереж, пояснив, що іншим шляхом дістатися гарячих точок та вчасно надати допомогу українським військовим зараз просто не можливо.

«Це правда – є літак у користуванні, наданий добрими людьми, прихильниками Радикальної партії», – зазначив депутат Київради від Радикальної партії, заступник Олега Ляшка Андрій Лозовий. І додав, що саме цим літаком на місце бойових дій постачалась зброя, засоби захисту, цим літаком Ляшко разом з ним іншими людьми доброї волі рушали на Схід і Південь воювати з окупантами, і врешті, цим літаком у Київ привозили ранених бійців, а також затриманих терористів-сепаратистів.

 eiqrkiqrziqeekmp

 

«Уявіть собі, який у Ляшка графік. Немає депутата, який працює більше… Літак у даному випадку – сувора необхідність, аби встигати більше», – зазначив Андрій Лозовий.

Варто додати, що літаки і гелікоптери є у користуванні і інших політиків. Утім вони на них літають аж ніяк не на війну. Нагадаємо, у квітні виконувача обов’язків голови Адміністрації президента Сергія Пашинського застукали на тому, як він на гелікоптері літав з друзями на рибалку в урочищі Драчки на Полтавщині. А в цей час сепаратисти захопили будівлі державних адміністрацій у Донецьку й у Харкові, а в Луганську було захоплено обласне управління СБУ.

Джерело: ІНФОРМАТОР.su


Теги статьи: ЧартерыОлег Ляшко

Статьи по теме:

Куприенко Олег: из жизни хамоватого ненавистника собак и журналистов. Часть 2
Александр Третьяков и «гонконгский синдром»
НАБУ проверит выигрыш Ляшко в лотерею
Предвыборная посевная: зачем Ахметов засевает Запорожье Олегом Ляшко
Полку педерастов Ахметова прибыло: бывший глава меткомбината имени Ильича присоединился к Олегу Ляшко