Богдан Андриив - ужгородский титушка-регионал стал мэром города

Богдан Андриив - ужгородский титушка-регионал стал мэром города

Богдан Андриив - ужгородский титушка-регионал стал мэром города

20 января 2015 г.

Михаил Журенков

В Ужгороде прошла сессия городского совета на которой избран новый и.о. мэра и его заместители. Практически большинство депутатов голосовали за экс-регионала Богдана Андрииву и заместителя Ивана Волошина. Многие ужгородцев сейчас задаются вопросом, а сколько «стоит» депутат Ужгородского городского совета, который проголосует за нужное решение? По нашей информации, цена депутата Ужгорода стоит 1000 долларов аванса и 1000 после голосования решение. Интересной, что «злые языки» утверждают, что за Андрииву уже взяли аванс за голосование известные ужгородские «демократы» Павел Чучка и прошлый и.о. мэра Виктор Щедей. Еще интересно, что проанализировав состав сегодняшнего депутатского корпуса горсовета можно констатировать тот факт, что коренных ужгородцев в нем мажет нету, в основном, это работники из других регионов и то, что за голосование они берут деньги ничего удивительного нету.

В Ужгороді новий в.о. мера – екс-регіонал Богдан Андріїв

Сьогодні, 20 листопада, під час сесії Ужгородської міської ради депутати обрали секретарем ради та, відповідно, в. о. мера Ужгорода колишнього регіонала Богдана Андріїва.
«За» проголосували 40 депутатів із 41, – інформує власкор ІА ZIK.
В.о мера Ужгорода Віталія Семаля, який пробув на посаді майже два тижні депутати відправили у відставку. «За» проголосували 36 депутатів, «проти» – троє.
Щоправда сесія розпочалася не без пригод. Зранку після реєстрації депутатів та заяви В. Семаля про його відставку, з’явилася інформація, що будівлю міськради замінували. В.о. мера Ужгорода Віталій Семаль повідомив, що будівля мерії замінована і попросив покинути приміщення.
Депутатів та працівників міськради евакуювали, але вже після 12.00 депутати продовжили роботу.

Ужгородом керуватиме “антимайданівець”

Екс-регіонал Богдан Андріїв був активним учасником "Антимайдану" в Ужгороді в лютому 2014 року.
Виконувати обов’язки мера Ужгорода доручили чинному секретарю міськради Богдану Андріїву. Відповідне рішення ухвалили на сесії 20 листопада.
За призначення Андріїва проголосували 40 депутатів при необхідних 31 голосах.
Андріїву 45 років, раніше входив до Партї регіонів, був активним учасником "Антимайдану" в Ужгороді в лютому 2014 року.
Як відомо, раніше Ужгородська міськрада достроково припинила повноваження секретаря міської ради, в.о. мера Віктора Щадея.
Нагадаємо, 24 лютого депутати висловили недовіру та відправили у відставку міського голову Ужгорода Віктора Погорєлова.
Як повідомлялось, Погорєлов був членом Партії регіонів з 21 січня 2012 року.
Як повідомлялося, Щадея, який прийшов на зміну Погорєлову, 3 березня після нападу госпіталізували з ножовим пораненням.

Богдан Андріїв: і Богу свічку, і чорту кочергу?
?
Як відомо, конфлікт навколо зведення житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді триває вже другий тиждень. Перші емоції, вміло підігріті деякими політиками місцевого розливу, вже вщухли, а справа з площини вуличних галасливих «розборок» переведена в правове поле – питання вирішується в суді. І ось, коли хвилі емоцій майже вляглися, а зацікавлені сторони очікують судового розгляду, раптом випірнула людина, що першою мала б зреагувати на проблему і спробувати розібратися в ситуації.
Мова про депутата, що пройшов до міської ради, отримавши голоси мешканців саме цього мажоритарного виборчого округу – Богдана Андріїва. За ці дні на амбразуру, «захищаючи інтереси громади», хто вже тільки не кидався. Відчувши запах смаженого, опозиціонери різних мастей намагалися заробити політичні бали. Правда, наскільки успішно – ще покаже час.
Як відомо, відреагувала на проблему і влада. З мешканцями зустрічалися заступник міського голови і мер Ужгорода, питання вивчалося на земельній комісії. Обговорювався і варіант розгляду проблеми на найближчій сесії міськради. Оскільки ж зараз справа у суді,  земельні роботи призупинені, то логічно, що й остаточне вирішення проблеми можливе після вердикту Феміди.  
А от Богдан Андріїв чомусь увесь час мовчав. Аж раптом вигулькнув і почав усіх мирити. Його коментар із «баченням» ситуації розіслала прес-служба обласної організації Партії регіонів. Як видно з цього «бачення», пана Андріїва влаштував би варіант, як у відомій українській приказці – «і Богу свічку, і чорту кочергу». Помітно, що бізнесмен зацікавлений відстоювати інтереси комерційної структури, але й в очах людей, що його обрали, хотів би бути добреньким.    
«Що зроблено, те зроблено, – по-філософськи констатує депутат Андріїв. – І зараз краще не шукати винних і не будувати собі на цій історії політичні рейтинги, а спробувати цю проблему вирішити компромісно. Як на мене, оптимальним варіантом було б запропонувати забудовнику альтернативну земельну ділянку. Зробити це із дотриманням букви закону і захистом прав як жителів міста, так і забудовника. Наприклад, у вигляді тристоронньої мирової угоди», – запропонував Богдан Андріїв.
Очевидно, пан депутат забув, що в місті тисячі людей стоять у черзі по житло і земельні ділянки, що в Ужгороді діє мораторій на їх видачу, і що він сам голосував за ухвалення цього мораторію. Яким чином виділити нову землю під забудову, «із дотриманням букви закону», Богдан Андріїв не каже. Бо, певно, не знає.
Тож цей коментар, схоже, написаний з тією самою метою, яку переслідують і опозиціонери, що розбили на Достоєвського палатки, – аби спробувати підвищити власний невисокий рейтинг.

Новий в.о. мера Богдан Андріїв був на Майдані тітушкою. 

Новий в.о. Ужгородської міської ради — Богдан Андріїв 25 січня 2014 року був у складі тітушок перед Закарпатською ОДА. Він стояв пліч-о-пліч з чиновниками Іршавської РДА,  Мукачівської РДА, мером Ужгорода Погорєловим, його заступником  Беляковим, депутатами Ужгородської міськради, екс-мером Ратушняком, губернатором Ледидою. Всі вони тоді захищали інтереси «регіоналів». Чиновників охороняли близько 100 міліціонерів у шоломах з щитами та, певно, кийками. У якийсь момент молоді дівчата вирішили на знак таруру пов’язати чорні стрічки жалоби на вікна будівлі. У відповідь отримали скандал, участь у якому, зокрема брав і тоді ще регіонал Богдан Андріїв. Ось як згадує ті події Активістка Юлія Дуб, котра власне, і опинилася у центрі скандалу: «Пам’ятаєте антимайдан з гопніками під ОДА, де деякі політики в шапках і спортивках adidas, цілком гармонійно влилися в колектив тітушок і кричали «Їдьте додому, банедерівці!»? Так от, я тоді впізнала серед тих бандюків тільки Ратушняка, Погорєлова, Ледиду, Рум’янцева, Ковача (того, що вже раніше проявляв свою мужність штрикаючи мене ліктями у міськраді) і ще кількох… Як виявилося, один з «тітушок», який був явно на підпитку і погрожував дівчатам-активістам, які мирно хотіли почепити чорні стрічки на ОДА, фізичною розправою — це був депутат Ужгородської міської ради, член Партії регіонів, Богдан Андріїв, якого сьогодні інші депутатські-гопніки і зрадники обрали секретарем та в.о. гололи УМР».

Тарасова правда


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
Структуры Минэкономики Азербайджана объявили результаты тендера на получение консалтинговых услуг почти на 1,6 миллиона манатов (примерно 87…
Покупка СК «Орион плюс» башкирской компанией «Стройблоктехнология» является сюжетом со многими переменными, в которых могут быть задействова…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте