Глава киевского отделения Антимонопольного комитета Украины Станислав Толчин ездит на авто за 1,5 млн. грн.

Глава киевского отделения Антимонопольного комитета Украины Станислав Толчин ездит на авто за 1,5 млн. грн.

Глава киевского отделения Антимонопольного комитета Украины Станислав Толчин ездит на авто за 1,5 млн. грн.

22 августа 2014 г.

Коба Джаурия

Начальник Київського відділення Антимонопольного комітету Станіслав Толчин не приховує свого розкішного автомобіля, а навпаки - їздить ним на роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Ксенія Карпенко.

"На фото глава Київського Антимонопольного комітету України Станіслав Марксович Толчин. І його автомобіль Maserati (від 1,5 млн грн в Україні). Очевидці кажуть, що це лише один екземпляр з його автопарку. Але я бачила тільки це авто", - пише очевидиця.

Ксенія Карпенко додає:

"Станіслав Марксович колишній гендеректор "Макіїввугілля" (держкомпанія), також він обіймав посаду заступника голови Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. Тобто зарплата (за офіційними даними) - 5-6 тис грн. Призначений у квітні 2013 року. Чомусь здається, що йому не хочеться жити по-новому. Тому що і по-старому добре зараз живеться".

У чиновника справді недешеве і шикарне авто - Maserati GranTurismo у версії кабріолет. Двигуни для цих автомобілів виготовляє всесвітньовідома фірма Ferrari.

Незважаючи на таке дороге авто, Станіслав Толчин не спромігся навіть поремонтувати фасад будинку, де знаходиться його офіс - штукатурка відпала настільки, що видно цеглу.

9 квітня 2014 року прокуратура відновила розслідування п’яти кримінальних справ проти екс-керівника "Макіїввугілля" Толчина. 

Йому інкримінується незаконне притягнення співробітників "Макіїввугілля" до забезпечення особистої охорони. При цьому вони отримували зарплату, як працівники підприємства.

Про це повідомляють "Донецькі вісті" з посиланням на джерела в органах прокуратури Донецької області. 

Він так само підозрюється в ухилення від сплати податків при закупівлі послуг і товарів для підприємства в 2008 році і у зловживанні владою, що спричинило за собою заподіяння збитків інтересам держави та порушення бюджетного законодавства в період 2009-2010 рр. 

Ще одне кримінальне провадження стосується відмови Толчина виконати рішення суду та перерахувати близько 1 млн грн до Пенсійного Фонду України та Фонд соціального страхування.

Политрада


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Юрий Борисов объявил о создании к 2033 году российской орбитальной станции и представил график работ, под которые еще в марте было выделено …
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте