Батальйон МВС не забезпечений навіть транспортом?

Батальйон МВС не забезпечений навіть транспортом?

Батальйон МВС не забезпечений навіть транспортом?

24 января 2015 г.

Ксения Жукова

Батальйон МВС “Миротворець” недостатньо забезпечений транспортом – стверджує волонтер Юля Смірнова. 

Про пригоди на базі батальйону вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

“Ми ще в гостях у вдови Устименко Тані сидимо з кавусею і говоримо.Олексій Семенович вийшов з кимось переговорити по телефону, заходить і каже треба їхати і провести хлопців з “Миротворець” на Схід.

Ми пакуємось і швидко долітаємо в Київ, а потім за Київ на базу МВС, де хлопці готувались до від”їзду на Схід.
Приїздимо, а волонтер Alexandr Martinyuk просить допомогти з автобусом і терміново.
Картіна маслом.
Чоловіки в бойовому спорядженні. Купа харчів, пічок, речей, зброя і т.д. Приїздить автобусік, в якому ми кожен ранок з вами їдемо на роботу і водій каже – автобус подано.
Ми всі афігєлі.
Батальйон “Миротворець” – спецпідрозділ МВС України.
Окей, волонтери одягнуть, окей волонтери дістануть хавку і т.д. Бля, а ви можете хоча б дати автобус нормальний, щоб хлопці 800 км їдучи туди, могли захопити купу всього необхідного? Це підрозділ МВС!!! Невже так тяжко, пане Аваков, зробити пару дзвіночків і знайти нормальний здоровий автобус, в який би влізло все спорядження, хавка, одяг, всі хлопці?
Хлопці на війну їдуть, підкріплення їде. там гатять з усіх сторін терористи чи ви думаєте, що ми всі в рожевих окулярах?
Хлопці в шоку. Ми теж. Кажу давайте буду шукати зараз автобус. Підняли на ноги всіх волонтерів кого знали.
Але знайти автобус за лічені години, анріал. Бо всі волонтери, які везуть на Схід, планують заздалегідь поїздку. Дякуючи волонтерам, автобус знайшли. Відвалили на соляру 6 000 грн, замість 14 000 грн. Я дала з картки 6 000 грн, а хлопці з “Миротворець” скидались хто скільки міг. Це нормально???
Ви всі знаєте, що ці кошти я збирала на форму для хлопців.
Але тут і ще не все. Виїджаємо з бази МВС і їдемо швидко до банкомату, щоб з картки зняти кошти і заправити автобус. І Шо ви думаєте? Ага, нас зупиняють мєнти на блокпості біля Одеського ринку. Льоша показує права, я прошу дайте нам проїхати, ваші хлопці чекають відправки на Схід і мені треба зняти кошти. Воно відкриває свою ротяку і починає на мене стартувати.
Потім він пошкодував, що взагалі репетував на всю вулицю. Поки Льоша дзвонив хлопцям з “Миротворець”, щоб вони приїхали і поговорили з мєнтами, я поспілкувалась з ними. Нагадала їм, як вони в лютому 2014 року ховались за наші спини на цьому ж блокпості і тряслись з переляку, бо мєнтів тоді, якщо пригадуєте парочку разів розстрілювали з калашів.
Хлопці з “Миротворець” вже були на під”їзді, але мєнти втекли і ми поїхали до банкомату.
І тут собі подумалось – одні хлопці чекають на базі МВС поки волонтери оплатять автобус, який мали оплатити і знайти особи з МВС, а інші мєнти не даючи нам це зробити, ще і сміють відкривати рота.
При тому що ми представились, показали фото з бази, на яку, між іншим, просто так не пускають. Тільки по спецперепусткам.
Дякуючи, наголошую, ВОЛОНТЕРАМ, за 2 години ми знайшли автобус.
Я дуже дякую дівчатам за допомогу Oksana Khmilevska та Tatyana Vodyanina.
Вони з півслова все зрозуміли і допомагали знайти автобус.
Але найбільша подяка Ксюні, бо саме через її зв”язки вдалось таки знайти за короткий час потрібний транспорт!! Дякую, Ксю!!
На Сході війна. Одні чекають підкріплення, спорядження, інші хочуть їхати, але влада не надає навіть транспорту своїм підрозділам для поїздки на Схід. Одні гинуть, захищаючи цю країну, інші у фейсбуці кожен день піарять себе і показують які ж вони умнічки і бла бла бла. І як вони забезпечують, я не кажу навіть за армію, в цьому випадку ПІДРОЗДІЛИ МВС!
Те, що я була зла, це таке, вип”ю кави і попусте, але як почувають себе хлопці, їдучи на Схід.
Особисто мені було соромно за нашу владу, стоячи біля хлопців, які в Іловайську втратили 60% свого батальйону” – коментує подію Смірнова.

На світлині – міліціянти, які зупиняли волонтерів.

eiqrrirkiqutkmp />

informator.su


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Покупка СК «Орион плюс» башкирской компанией «Стройблоктехнология» является сюжетом со многими переменными, в которых могут быть задействова…
Юрий Борисов объявил о создании к 2033 году российской орбитальной станции и представил график работ, под которые еще в марте было выделено …
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте