Як терористи ЛНР обстрілюють український безпілотник


Українські волонтери з „Армії SOS” передали своїм підшефним військовим підрозділам ЗСУ власноруч змайстрованими безпілотниками, які надзвичайно гарно допомагають виявляти та знешкоджувати терористів з „луганської народної республіки”.

Пропонуємо читачам „Преси України” невеличке відео, яке було знято вищевказаним безпілотником і який під час польоту був обстріляний терористами з „лнр”.

Безпілотник виконував свою безпосередню функцію біля місця Щастя, що в Луганській області.

Цей літальний апарат під час цього польоту не постраждав і передав усі необхідні дані українським військовим.

Нагадаємо читачам „Преси України”, що посол Росії в Україні Зурабов вчора не захотів ознайомитися з доказами присутності російських солдат в Сході Україні.

Вчора Службою безпеки України та Міністерством закордонних справ України було розіслано телеграми-запрошення багатьом закордонним послам різних країн, в тому числі і Російської Федерації, прийти подивитися реальні докази присутності на території України російських громадян - військовослужбовців, які зі зброєю в руках воюють в лавах бандитських формувань проти Збройних сил України на Сході країни.

Але, як стало відомо, послу Російської Федерації Зурабову не цікава така інформація і він проігнорував цю зустріч, не прийшовши на неї.

„Незважаючи на публічне запрошення і надіслану нашим МЗС ноту-запрошення, посол Російської Федерації Зурабов проігнорував зустріч Голови СБУ, Міністра закордонних справ та заступника Глави АПУ з послами іноземних держав під час якої презентовано беззаперечні докази участі громадян Російської Федерації в агресії проти України”, - повідомив громадськості радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Антикор

 


Теги статьи: ТеррористыЛНР

Статьи по теме:

Как 21 год назад Россию потряс теракт на рок-фестивале "Крылья" в Тушине
"Хезболла" атаковала север Израиля: есть погибший
Четверо сотрудников ростовского изолятора уволены в ходе разбирательств после захвата заложников
Несколько сотрудников СИЗО Ростова-на-Дону уволили после захвата заложников
Как Сергей Меликов продолжает управлять Дагестаном после катастрофы