Скандальну Лілію Куришко хочуть люструвати. Чоловік проти

Скандальну Лілію Куришко хочуть люструвати. Чоловік проти

Скандальну Лілію Куришко хочуть люструвати. Чоловік проти

29 января 2015 г.

Сергей Варченко

Як стало відомо Житомир.info, чоловік керівника головного управління ДФС в Житомирській області Лілії Куришко через суд вимагає, щоб дружина повідомила Державну фіскальну службу про своє неодноразове перебування у зоні АТО і тоді її не звільнять по закону про люстрацію.

Судовий позов чоловік подав до Богунського районного суду м.Житомира. 17 грудня в Єдиному державному реєстрі судових рішень з’явились дві ухвали судді Корицької В.О.

Суддя Богунського районного суду ухвалила відкрити провадження у справі. Попереднє судове засідання призначене на 05.02.2015 р. о 12-00 год. у приміщенні Богунського районного суду м. Житомира за адресою: місто Житомир, майдан Соборний, буд. 1, зал судових засідань 2-Б-4 (поверх другий).

Інша ухвала забороняє ДФС звільняти Лілію Куришко з роботи у період розгляду справи.

«Заборонити Державній фіскальній службі України (04655, м. Київ, вул. Львівська площа, 8) вчиняти дії стосовно звільнення ОСОБА_4 із займаної посади Першого заступника начальника Головного управління ДФС у Житомирській області на період розгляду даної справи. Ухвала про забезпечення позову підлягає негайному виконанню», - йдеться в документі.

«Позивачем заявлено позов до ОСОБА_4, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Державна фіскальна служба України, про зобов’язання відповідача подати до ДФС України відповідні документи.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що спільна дитина ОСОБА_2 проживає разом із батьком. За домовленостю між батьками мати дитини надає їй повне матеріальне забезпечення, а батько здійснює виховання дитини, піклується про неї, тощо.

05.12.2014 р. відповідач повідомила про неможливість у подальшому забезпечувати дитину у зв’язку із її звільненням з роботи.

ОСОБА_2 зазначає, що відповідач неодноразово перебувала у зоні АТО як для виконання службових обов’язків по усуненню негативних наслідків терористичної діяльності у Донецькій області так і як волонтер, разом з тим ухиляється від надання таких документів роботодавцю, мотивуючи це своїми моральними принципами.

Однак, надання документальних та інших доказів її діяльності у зоні АТО може вплинути на прийняття роботодавцем рішення про її звільнення, оскільки в силу положень ч. 7 ст. 1 Закону України «Про очищення влади» заборона займати відповідні посади не стосується осіб, які визнані учасниками бойових дій під час проведення антитерористичної операції на сході України у встановленому законодавством порядку.

Вказаною бездіяльністю, зазначає позивач, порушуються права малолітньої дитини ОСОБА_3, яка отримує повне матеріальне забезпечення від матері ОСОБА_4 і звільнення останньої з роботи завдасть істотної шкоди інтересам дитини», - йдеться в ухвалі суду.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня під час прес-конференції директор департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції Тетяна Козаченко розповіла, що суддя Богунського районного суду заборонила звільняти працівника обласної Державної фіскальної служби в судовій справі про аліменти.

Политрада


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
Собянин и его команда словно бы решили, находясь при власти, распродать как можно больше. Сейчас вихри наживы взвились вокруг государственно…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте