Компанія посібник сепаратистів «Нова Пошта» відмовляється транспортувати державні прапори України

Компанія посібник сепаратистів «Нова Пошта» відмовляється транспортувати державні прапори України

Компанія посібник сепаратистів «Нова Пошта» відмовляється транспортувати державні прапори України

28 июня 2014 г.

Коба Джаурия

Компанія-перевізник "Нова Пошта" відмовляється транспортувати державні прапори України. 

Аби переконатися, що це справді так, колектив сайту "Український простір" вирішив поспілкуватися з клієнтами "НП", спробувати особисто відіслати прапори кудись в Україні і поспілкуватися з керівництвом компанії. 

Серед опитаних нами клієнтів було двоє, кому перевізник відмовив у відправці державних прапорів у Тернополі та Києві. 

Особисто мені у відділенні "НП" у Києві повідомили, що генеральний директор компанії заборонив перевозити "політичну символіку", до якої зараховано і державні прапори України. 

Телефону генерального директора нам не повідомили, дали номер національного контакт-центру компанії. Оператор повідомила, що відправлення державних прапорів заборонено керівництвом компанії. 

Нещодавно один підприємець, який виготовляє українські синьо-жовті прапори і розсилає їх у регіони, поскаржився, що компанія-перевізник “Нова Пошта” відмовилася приймати у нього посилки з національною символікою.

Співробітники компанії послалися на те, що керівництво заборонило доставляти “політичну символіку” з огляду на ситуацію в країні.

“Український простір” надіслав запит до компанії “Нова Пошта”, сподіваючись, що це таки неправда. Може, якісь конкурентні війни абощо.

Але отриманий сьогодні лист з контакт-центру “НП” нас не потішив. Перевізник справді не пересилає українських прапорів.

nvpsht eiqrdiqurietkmp

Отже: країна воює з агресором, а українська компанія вважає державні символи “політичною символікою”, яка, на думку цих “бізнесменів”, погіршує ситуацію в країні!

Шановні читачі! Гадаю, “Нова Пошта” цілком заслужила стати в один ряд із компаніями регіоналів та російськими фірмами у перелік бойкотованого бізнесу. Не можна давати заробляти на нас ділкам, котрі фактично грають проти своєї країни.

Прошу поширити цей заклик усіма можливими способами.

Дякую.

Оновлення.

Сьогодні ж на сайті “НП” з’явилося повідомлення, покликане спростувати інформацію про відмову компанії перевозити державну символіку.

Зміст її такий:

Нещодавно в соціальних мережах з’явилася інформація про те, що компанія «Нова Пошта» відмовляється здійснювати пересилку національної символіки. Мусимо зазначити, що таке повідомлення стало наслідком прикрої помилки і непоінформованості окремих працівників: жодних постанов, які б обмежували доставку національної символіки України компанія не приймала.

Понад те, у той час, коли чимало бізнесів декларують неможливість виконання своїх зобов’язань на сході країни, компанія «Нова пошта» виконує усі свої зобов’язання на всій території України, у тому числі – в Криму та в Луганській та Донецькій областях, та доставляє всі вантажі, які не заборонені українським законодавством.

«Клієнт повинен отримати свою поставку. І крапка», – акцентує В’ячеслав Климов, генеральний директор компанії «Нова Пошта».

Для того, аби якісно і безперебійно виконувати свою роботу, компанія запровадила додаткові заходи безпеки доставок на Схід, що дозволяє забезпечити цілісність та планове отримання посилок будь-якого розміру та ваги. Окрім того, враховуючи специфіку регіону, в Луганській та Донецькій областях «Нова Пошта» запровадила нові умови зберігання вантажів: відтепер час безкоштовного перебування будь-якої посилки у відділенні компанії збільшено до 10 діб.

Таким чином, керівництво намагається звернути все на когось, хто десь щось не зрозумів. Але, як ви можете бачити на скріншоті листа, всеукраїнський контактний центр чітко повідомив, що

у зв’язку з політичною ситуацією, державна символіка заборонена до транспортування.

Я знав про цю ситуацію ще наприкінці минулого тижня, але навмисно нічого не публікував, доки ми з товаришем дочекалися відповіді від самої компанії. Я не хотів писати щось голослівно і однобоко, запитав також і іншу сторону. Тож чи є тепер сенс брехати, панове “Нова Пошта”? Чи не достойніше визнати, що такі факти були, але під тиском громадськості ви вирішили змінити свої розпорядження? 

Учора ж на сайті "Нової Пошти" з’явилося повідомлення, що компанія не забороняла і не забороняє перевозити державну символіку. 

Наголошую: нам неодноразово усно і письмово було сказано, що прапорів до перевезення не приймають. А після опублікування листа від контакт-центру "НП" намагається задкувати і вдавати, що такого не було. 

Ми пропонуватимемо нашим читачам і друзям бойкотувати компанію "Нова Пошта".  

Володимир КРИНИЦЬКИЙ    

UAINFO.  


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
Собянин и его команда словно бы решили, находясь при власти, распродать как можно больше. Сейчас вихри наживы взвились вокруг государственно…
Кто помогает Владиславу Свиблову скупать за бесценок активы уходящих из России иностранных компаний?…
Покупка финской доли в ТРК "Жемчужная плаза" компанией Central Properties показала, что их связи в Москве, "Газпроме" и "Татнефти" оказались…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте