Той хто багато відсидів у вязниці просто так не здається

Той хто багато відсидів у вязниці просто так не здається

Той хто багато відсидів у вязниці просто так не здається

22 февраля 2018 г.

Сергей Варченко

Останнім часом дуже багато читаю про себе цікавого в медіапросторі, тому вирішив сам написати хто я, звідки такий взявся, чому так багато знаю і так цікавлю деяких впливових людей.

Основна теза – я в Україні був є і залишаюся, не тікаю , не зраджую і не обливаю нікого брудом, не дивлячись на весь той бруд, який виливають на мене і на те, що я просидів 4 роки у СІЗО і вийшов за нестачею доказів. Так, суди і досі йдуть, але останній, наприклад, перенесли, бо ніхто, крім мене не з”явився... Отже,

Життя. Бізнес . Вязниця.

Вже другий рік як я на волі (але мене ще досі не виправдано, ви ж розумієте, що треба тримати поводок коротким...), зміни проходять у житті кожної людини, яка прагне до чогось нового. В моєму житті їх було безліч, були стрімкі злети і падіння, якщо можна так назвати, я отримав колосальний життєвий досвід, адже я народився в СРСР, пройшовши безліч етапів – радянська школа, літні табори, перше кохання радіотехнічне училище, служба в армії , спогади яскраві і навіть романтичні. Потім були більш дорослі пригоди - я якраз був у Москві, коли штурмували Білий Дім, бачив Єльцина на танку... Мене завжди тягнуло на Захід, я жив у Німеччині, Франції та Чехословаччині, життя зводило мене з різними людьми. Я познайомився  та довго підтримував дружні відносини з сімєю Вацлава Гавела. Ольга Гавел та Вацлав Гавел й досі залишилися в моїх спогадах як взірець людей з Великої літери.

У 2002 році в співпраці з Міністром Господарства Словацької Республіки я розпочав свій бізнес і ми з паном Гарахом залишаємось друзями по сей день.

Компанія Корлеа Інвест, яку я створив, була однією з найбільших приватних енергетичних компаній у Європі з філіалами у 13-ти країнах світу та річним оборотом 1 мільярд євро.

З 2002 до 2011 року я повністю віддавав себе цій роботі. Звісно, що енергетичний бізнес  давав мені можливість зустрічатись з людьми дуже високих рангів, як в Європі так і в Україні, в мене було безліч зустрічей з президентами та міністрами різних країн. Назарбаєв – президент Казахстану, Президент Туркменістану , України, Чечні, Словаччини, Молдавії, Румунії, Молдавії, Чехії, Венгрії, Болгарії, Балканських країн. З деякими з них я зустрічався неодноразово протягом 2002-2011 років. Все це були особисті зустрічі по питаннях енергетичного розвитку цілих країн, уявляєте? Так, якщо бути відвертим, то саме спілкування з такими людьми і почало мене затягувати на політичну орбіту, я почав дуже цікавитись політикою.

В Україні я познайомився з багатьма політичними діячами того часу, які й досі мають вплив на процеси в нашій державі,  Партія Регіонів на початку становлення - Порошенко, Гайдук, Рибак, Азаров – це саме ті люди, які розпочали непогану справу і вели її доки не зробили велику помилку – пропустили момент, коли її узурпував Янукович... Згодом я дуже тісно спілкувався з Нашою Україною і Ющенком з любими друзями, далі були ЮВТ і Турчинов. З ними усіма є окрема історія. Наприклад історія з Юлією Володимирівною і Турчиновим привела мене до вязниці і чотирьох років ув”язнення без доказів і вироку. Без родини, без дітей, без близьких, в жахливих умовах і без поняття що буде завтра, але з надією і вірою, які роблять чудеса. Чи я помилявся? Запитаєте ви. Так, звісно я помилявся, вірив, підтримував, розчаровувався точно так само як і наш народ всі ці роки. І ось зараз я на волі і зараз я розумію, що це був для мене колосальний досвід, для мого розуму, для мого тіла і для моєї душі. Вийшовши з вязниці я дав інтервю ТСН – Ользі Василевській, в якому описав лише малу частину соєї історії. Ні на кого я зла не тримаю, я навіть дякую всім причетним за той досвід. Опинившись на волі я відразу поринув у роботу, продовжив займатися бізнесом, створив компанію Е.Коннект. За цей короткий період часу у нас вже декілька мільйярдний оборот в гривні і ми повертаємось на європейський ринок.

Навіть будучи у вязниці я не забував про тих, кому потрібна допомога, я підтримував майдан і створена мною ГО "Українська Європейська Перспектива" досі допомагає нашим воїнам і дітям загиблих, хоча створювалася ця організація в 2011 році для захисту інтересів української опозиції , а тепер ми ще й започатковуємо проект по масштабній співпраці нашого політикуму з Європейським Парламентом і на мою думку це буде безпрецедентно. Але про це я розкажу згодом.

Аграрна Партія.

Одного дня до мене завітав Роман Безсмертний та запропонував взяти участь у розбудові Аграрної Партії України. Ми проговорили з ним нескінченну кількість годин доки він не дав мені відповідь на всі запитання. Я взяв час на роздуми і в результаті все-таки вирішив приєднатися і допомогти побудувати партію того зразка, якого потребує і заслуговує наш народ. Партію, яка допоможе своєю працею зробити наших людей щасливими, просто сказано? У слові щастя є все – добробут і спокій, здоров” я і мрія і впевненість у завтрашньому дні.

Тому, так, я прийняв рішення долучитися саме до Аграрної Партії, партії яка розбудовується з низу, яка не є популістською і не “ходить” під олігархами. Я вірю в їх ідею і буду з честю і відданістю працювати з ними, мені не потрібні мільярдні статки, я це вже маю, я ніколи не ввязувався в схеми грабунку державних коштів чи зради українського економічного інтересу і не буду ніколи цього робити.

Я би міг, в принципі, просто займатися бізнесом і не переживати за те, як далі буде розвиватися ситуація в Україні, але я не можу собі дозволити робити вигляд, що все добре і мене все влаштовує, коли я бачу як цю країну рвуть на куски у той час коли народ знедолений і зневірений, народ, який два рази виходив на майдан, здивувавши увесь світ. Моя думка – наш народ заслуговує на кращу долю і я вірю в те, що все-таки ми отримаємо у кінці кінців владу, яка буде працювати на благо цієї країни і народу, а не на своє власне збагачення.

Я мав час подумати над багатьма речами, адже в мене було 4 роки вільного часу, дякуючи владі Януковича. І зараз я можу з впевненістю сказати, що найціннніше для мене – це моя сімя, мої друзі, колеги по роботі та цілісність нашої країни.

Тому розпочав свою роботу в Аграрній Партії як член Президії, Політ Ради і Радник Голови Партії. Готуємось до виборів всіх рівнів. Я твердо вірю у перемогу тому, що команда яка зараз у нас є, достойна займати провідні місця у великій політиці нашої держави, це люди, яким дійсно небайдужа ця країна і цей народ, вони мають і відповідну освіту і відповідний досвід, а головне – чисті помисли і совість.

Люди втомилися від одних і тих самих облич, у нас просто аж смішно як подивишся на всі ці старі партії і їх лідерів, як вони умудряються на кожних виборах говорити, що сьогоднішня влада погана, довели країну! А самі? А самі в цій владі вже 20 років крутяться і зубами тримаються, щоб звідти не випасти, але ж відповідати ні за що не хочуть лише ходять, критикують всіх на світі і дурять людям голову. Це парадоксальна річ. Подивіться на останні дослідження – одні й ті самі партії і лідери роками, ЯК вони можуть щось зінити – 25 років пройшло, якщо вони не зробили нічого за цей час, може треба дати можливість новим людям туди зайти, не зіпсованим, не заплямованим, розумним? Ну давайте все-таки спробуємо хоч раз не вестись на гасла і на підкупи, а подумаємо і проголосуємо розумом? Може наші діти скажуть нам дякую?

Якщо коротко, чому я повірив у Аграрну Партію –  це лідер і команда. Так, я їм вірю, сподіваюсь, що народ повірить теж. Я бачив дуже багато наших політиків у різних епостасіях. Мене мало чим і мало хто може здивувати. Я постараюся передати максимум свого досвіду лідеру Аграрної Партії,  максимум зусиль докладу задля перемоги цієї політичної сили.

Як я реагую на весь той бруд, який про мене пишуть в медіа? Ну я готовий відповісти на всі запитання особисто, якщо комусь це цікаво. Зараз ми вступаємо в період передвиборчої боротьби і Аграрна Партія буде дуже багатьом стояти поперек горла, подивіться на результат на виборах в ОТГ,  тому моя персона точно буде використовуватись як засіб для чорного піару проти лідера і партії, я лише прошу всіх думаючих людей відділяти чорне від білого і бажаю миру всім українцям! А ми, в свою чергу, будемо займатися своєю справою і перемагати конкурентів у чесній боротьбі, а не брехнею і наклепами. 

Василь Данилів


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте