ДНР: у Маріуполі знаходиться 1300 наших озброєних бойовиків

ДНР: у Маріуполі знаходиться 1300 наших озброєних бойовиків

ДНР: у Маріуполі знаходиться 1300 наших озброєних бойовиків

26 февраля 2015 г.

Сергей Варченко

Деякі терористи з «донецької народної республіки» публічно стверджують, що в Маріуполі у них є просто величезне збройне підпілля у кількості більше тисячі чоловік, яке готове у будь-який момент підняти збройне повстання.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на терористичні сайти.

І ось сьогодні якийсь «розвідник днр» з позивним «Шторм» сьогодні на одному з них трохи розговорився і розповів деякі цікаві подробиці про «маріупольське підпілля».

«Обстановка регламентується не об’єктивним військовим протистоянням, а наявністю наказу. Буде наказ, буде і Маріуполь... Буквально», - розповів терорист. 

«Якщо, приміром, зараз надійде наказ на звільнення Маріуполя, то протягом тижня-двох, думаю, впораємося. Для взяття міста танки не потрібні в принципі. Особливо Маріуполя. 

«У нас же в Маріуполі кількість бійців безперервно зростає», - розповів терорист „Шторм”. 

«У Маріуполі перебувають близько 300 спеціалістів і близько тисячі не таких підготовлених, але сильних і чесних чоловіків. Вони не користуються звичайними засобами зв’язку і навряд чи будуть вирахувані силами Києва», - вважає прихильник «руского міра». 

Звичайно ж, слова «бравого» бойовика «днр» потрібно множити на якийсь коефіцієнт, який близький до нуля, але все ж Службі безпеки України треба бути дуже пильною.

Нагадаємо читачам «Преси України», що маріупольський гіпермаркет будівельних матеріалів «Епіцентр» припиняє свою роботу, так як з нього в терміновому порядку вивозиться на територію, яка підконтрольна терористам з «днр», повністю весь асортимент товарів.

Очевидці в соціальних мережах стверджують, що з воріт гіпермаркету сьогодні постійно виїжджали перевантажені вантажні автомобілі.

У теж час керівництво маріупольського «Епіцентру» не заперечує вивезення свого товару, пояснюючи це двома причинами: те, що у населення різко зменшилася купівельна спроможність, а також тим, що їм потрібно наповнити полиці своїх гіпермаркетів в Горлівці і Донецьку.

«Ми працюємо як розподільний центр і є єдиним гіпермаркетом мережі у Донбасі, куди приходить товар із Запорізької області. У той же час наші магазини продовжують працювати в окупованих містах, тому туди ми і відвозимо товар», - зазначила помічник директора гіпермаркету Ганна Супрун.

Преса України


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
На протяжении всего времени существования МФЦ г. Москвы было закрыто от ненужного внимания журналистов, контрольных служб и ведомств.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте