Єгипет в шоці: Росіяни зняли порно… на фоні пірамід

Єгипет в шоці: Росіяни зняли порно… на фоні пірамід

Єгипет в шоці: Росіяни зняли порно… на фоні пірамід

Для мусульман це –  найвища  образа.

Черговий скандал, пов’язаний з російськими туристами, на цей раз стався в Єгипті. Місцева влада обурені зйомками, які приїжджі з РФ влаштували на тлі знаменитих пірамід у Гізі.  

Отримані кадри єгиптяни вважають порнографічними, передає арабське видання Al Arabia, повідомляють Патріоти України. Відповідну заяву опублікував глава Міністерства щодо збереження стародавніх пам’ятників Єгипту Мамдух аль-дамат. Він звернувся до прокуратури країни з вимогою провести розслідування за фактом появи в інтернеті матеріалів порнографічного характеру, знятих на тлі історичного артефакту.

Мова, за словами міністра, йде про якийсь порнофільм російською мовою, але з англійськими титрами, в якості оператора при зйомці якого виступала жінка. Деякі кадри з “високохудожнього твору” російських туристів в Гізі навіть потрапили в єгипетські ЗМІ. Правда, як прийнято в мусульманській державі, непристойні місця на них ретельно заретушували, та й вибрали лише найбільш безневинні з наявних.

Як розповів місцевій газеті “Аль-Масрі аль-Юм” координатор Народного фронту по захисту стародавніх об’єктів Єгипту Усама Карар, на зробленому відеозапису також можна розглядати місцевого гіда і назву єгипетської турфірми, яка, судячи з усього, і організувала росіянам “порнотур”. Захисники пам’яток серйозно підозрюють, що турагенти могли в числі іншого і сприяти зйомкам порно, тому мабуть, що їх діяльність також стане предметом розслідування місцевих правоохоронців.

Особливо підкреслюється, що порнофільм знімався серед білого дня і при повному потуранні місцевих чиновників. Також у Міністерстві з охорони древніх пам’яток Єгипту повідомили, що на начальника поліції Гізи, де розташовані піраміди, була направлена скарга. На неї вже відреагували, встановивши у популярного туристичного об’єкту нові камери відеоспостереження.

Зазначимо, що від специфічного культурного рівня російських туристів страждає, в числі інших країн, і Білорусь. Лише при проведенні в травні 2014 року в Мінську Чемпіонату світу з хокею росіяни стали головними героями відразу декількох скандалів, в числі яких особливо виділялися вивішування російських прапорів на посольстві Грузії, наругу над державним прапором Швейцарії та пограбування ларька з сувенірами в “Чижівка-Арені”.


patrioty.org.ua


Теги статьи: ПорноскандалЕгипет

Статьи по теме:

Египет спасает российский газ
ХАМАС сообщил посредникам в Катаре и Египте о согласии с предложением по Газе
Премьер Беларуси отбыл с официальным визитом в Египет
В Египте идут переговоры о прекращении огня в секторе Газа и освобождении захваченных заложников
Из-за запрета Европейского союза рейс с российскими пассажирами из Египта задержали на 11 часов