Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

Андрій Деркач знову йде на вибори. Скоріше за все, традиційно як самовисуванець, але за підтримки президента Петра Порошенка. Він так робив завжди.

Він завжди на вибори ходив як мажоритарник, і завжди ходив за протекцією президентів - Леоніда Кучми, Віктора Ющенка, Віктора Януковича, ну і тепер скоріше за все піде в президентському кагалі Петра Порошенка.

Платою тих президентів для нього був контроль над Глухівською митницею, у нього завжди були складні відносини з сумськими губернаторами, він їх вважав недополітиками. І завжди орієнтувався на президента... часто навіть не на українського. 

 

Коли він заявив себе в таборі президента Порошенка і почав вести виборчу кампанію [правда, будучи не зареєструваним], його меседжі і стиль баріна якось вже не вписуються в реальність, занадто примітивно вони витримані в естетиці пізнього середньовіччя. Йому мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому".

Перший тиждень парламентської виборчої кампанії-2014 на Сумщині однозначно переміг за "креативом" наш герой, народний депутат Андрій Деркач.

В його феодальному заліку:

Тренд №1 і поки-що такий, що на виду - про бойовий загін Р7 і його задачі я вже писав, будемо за ними спостерігати. Хоча, без сліз на це щастя дивитися не можу. В суботу, 13 вересня 2014 року, в Глухові цей цирк приперся на стадіон "Дружба" в Глухові. Кажуть, що для профілактики сепаратизму.

 eiqxidzeixkkmpґ

Група схожа більшою мірою на мєстное ополчєніє гопніків, які сповідують чергову модну єресь, ніж на загін правоохоронців. Рік тому вони, між іншим, ходили всі з георгіївськими стрічками. Але сьогодні це все для картінки перед президентом, і думаю в більшій мірі - для демонстрації сили перед своїми опонентами на місці.

Тренд №2 - "жити по-новому" можливо, але тільки не в їхньому селі. На цьому тижні Андрій Деркач ініціював збір підписів у "своєму" 159 виборчому окрузі до президента, прем’єр-міністра та голови Верховної ради, про щоповідомив його сайт. При чому, людям пропонують підписувати два тексти звернення.

В першому "люди просят Президента и правительство не допустить изменения территориальных единиц (другими словами – укрупнения сельсоветов и районов, о чем усиленно говорится в последнее время), сохранить все действующие школы, больницы, детские сады и количество рабочих мест в государственном секторе экономики". По суті, народний депутат активно працює з громадською думкою щодо недопустимості проведення адмін.-територіальної реформи в цих районах Сумської області. Питання й так складне, єдиного бачення об’єднання базових громад немає, і замість того, щоб готувати людей в селах до того, щоб вони самі навчилися визначати свої пріоритети розвитку, АД [Андрій Деркач-авт.] залякує їх важкими наслідками. Цей барін в сільській місцевості на півночі Сумської області вже сьогодні готує базу майбутнього соціальний спротиву проти реформ, але в разі чого готовий буде запропонувати себе як посередника, коли почнуться бунти і заворушення. Для чого президенту Петру Порошенку такий феодальний союзник просто не зрозуміло.

Текст іншого звернення типу від людей ще цікавіший. В ньому йдеться про питання безпеки жителів прикордонних районів. "Поддерживая инициативу нардепа А.Деркача, люди просят создать на севере Сумщны отряды общественной территориальной охраны ["Р7" - авт.]. Также население просит пересмотреть практику отправки в зону АТО силовиков из пограничных районов Сумщины". В середу, четвер та п’ятницю на цьому тижні було зібрано декілька тисяч підписів. Поки що без коментарів. Будемо спостерігати за феодалізмом Андрія Леонідовича. Але тенденції однозначно насторожують.

Ну і новина №3. Технічна, але така, щоб "жити по-новому" вже по справжньому. На цьому тижні ЦВК змінила голову окружної вибочої комісії №159. Замість Марії Коняєвої від партії "Рідна вітчизна" головою стала Ніна Каштальян, добре відома як незмінний представник нардепа Деркача в окружних комсіях різних виборів протягом майже 15-ти років. Має досвід проведення виборів з незмінним результатом. Її заступником є її ж донька Каштальян-Ямнік Ольга Сергіївна від партії "Україна майбутнього".

Проте що змінять голову стало відомо одразу після ухвалення рішення ЦВК 5 вересня 2014 року. В штабі Деркача вважають, що доручити керівництво ОВК можна лише перевіреним і досвідченим кадрам. Сама екс-очільниця ОВК пов’язує своє зміщення з відсутністю досвіду роботи в окружній комісії. Проте Марія Коняєва має досвід неодноразового очолювання дільничної виборчої комсії. 

http://sumynews.com/n


Теги статьи: Деркач Андрей Леонидович

Статьи по теме:

От переговоров с Трампом до участия в политике: кто такой Дмитрий Торнер на самом деле?
Загадочные убийства в Сумской области
Деркач и Мисик. Как приспособленцы уничтожают Украину
Диверсанты. Андрей Деркач, Нестор Шуфрич и Владимир Мысик сфальсифицировали закон
На Сумщине областной прокурор Матвийчук служит "смотрящему": как законник фабриковал уголовные дела против оппонентов своего "Деркача-Королевича"