Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

Одіозний конвертатор Костюк Василь Васильович: хто кришує Васю Львівського і чому мовчить РНБО?

16 апреля 2021 г.

Петр Погибин

Сьогодні хочемо згадати про Любомира Івановича Тхіра – людину, яка є кінцевим виконавцем і контролером всіх поточних питань свого славнозвісного кума Костюка, особливо по ДПС та ДМС у Львівській обл. і не тільки.

Людина, яка хизувалась в розповідях про свої досягнення в тому, що вони ставлять «своїх колег» Верланова та Нефьодова на керівні посади в органах Державної влади. Цей нелюд, який навіть не може нормально і розбірливо говорити, не кажучи вже про його цілодобовий алкогольний стан з якого рідко виходить, але не дивлячись на залежність від якої завжди страждає попадаючи в ДТП, які тільки зашкодили його здоров’ю, зміг сформувати для Василя хорошу та ефективну команду з колишніх правоохоронців.

Всі вони разом займаються шантажем вже своїх колишніх колег збираючи та фіксуючи про них інформацію, яку потім використовують в цілях вирішення своїх податкових, митних, судових та інших питань…(знімаючи їхнє особисте життя за допомогою дронів, прихованих камер в автомобілях і т.п.) та для звичайного вимагання грошей.

Схема попередньо мною наведена, підтверджує той факт, що вище зазначені особи є шахраями, які викручують людям руки ламаючи їхні кар’єри та бізнеси заради своєї вигоди та збагачення, якщо ті не йдуть на їхні умови, гарненько і впевнено піджимаючи все під себе прибравши вже давно всіх своїх конкурентів з поля бою.

Колишній працівник ДПС, який має шалені статки, які він зі своєю родиною не соромляться показувати.

Л. Тхір – пенсіонер, адвокат та власник декількох охоронних фірм має купу нерухомості записану на дружину Мар’яну – колишню працівницю ДПС (Facebook: Maryana Thir, Instagram: mariankathir), його любу тещу пані Ольгу Качинську та ще певних родичів.

Дві автівки Mercedes GLE 400 2020 р. в. з номерними знаками ВС3872КХ та Audi Q7 2017р. з номером ВС7000КВ. Ще купу грошей, які виводить в офшори.

 eiqridttidekkmp

Його родина: племінник Тхір Андрій (колишній працівник податкової) є чоловіком власниці всім відомого ПП «МОТОЛАЙК» 38696418 Оксани Тхір (яка навіть не розуміє масштаби своєї бурхливої бізнесової сторінки життя).

Племінниця дружини Любомира Тхіра – Роксолана Качинська (Facebook: Roksolana Kachynska, Instagram: roksolanakachynska) працює в Галицькій митниці заступником начальника відділу митного оформлення Малехів митного поста Львів-Північний та є колишньою дружиною племінника нещодавно померлого Василя Пісного – Миколи Пісного (звідки і пішло закріплення знайомства, а потім і кумівства між Тхіром і Костюком), але її тата Ганець Руслана Євгеновича – заступника начальника відділу митного оформлення №1 митного поста Городок, який вже давно не проживає з її матір’ю Наталею, яка є рідною сестрою Мар’яни Тхір, його феєрично витурили з митниці включивши в список одіозних митників заради помсти та показу «хто в домі господар»… хоча він досить порядна людина.

Тхір Ростислав Іванович – рідний брат, є першим заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, а дружина є головним інспектором на МП Галицької митниці – Тхір Наталія.

Воловецький Андрій Романович – кум і шестірка з Львівської податкової, за звісно дуже хорошу винагороду, яка дає йому змогу відлітати декілька раз на рік в екзотичні та дорожезні курорти такі як Мальдіви, Домінікани, Мексика і тому подібні за кошти платників податків зі своєю дружиною Оксаною (Facebook : Oksana Strashevska, Instagram: s_v_oksana) в компанії родини Тхір.

Дулик Андрій Богданович (ЛюбеАвто) – товариш по чарці та дівкам, колишній співробітник, дружина якого є співласницею мережі магазинів жіночої білизни «Біанка» ТОВ «БІАНКА КОМПАНІ» 22336290, (Facebook Юлія Калмикова, Instagram: @kalmykova_ys) та як yам вже відомо є рідною сестрою дружини Нефьодова.

Стець Віталій – колега по чарочці, який прикривав всі їхні питання в ДБР отримуючи за це хороші подарунки в грошовому еквіваленті і не тільки, дружина якого їздить на незадекларованому автомобілі Lexus NX 300H з номерним знаком ВС0286НХ придбаного їй ще у 2019 р., звісно Lexus на неї не зареєстрований, як і більша частина їхнього майна.

Вітик і ще багато інших, їх тут всіх не перелічити… це все величезне угруповування з фінансуванням п. Костюка людини з села Тернопільщини, яка має комплекс Наполеона. Ці всі люди були поставлені в певні часи на свої посади для примноження статків Костюка , але ніяк не для збільшення Держбюджету. У Львові заправляють сімейні клани і нічого Ви з цим не зробите, нажаль. Їхні статки купують всіх і все.

Таких паралелей з родичами та кумівством у Львові можна наводити безліч.

Автори: Андрій Лаврів, Роман Лаврів


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
Олигарху Виктору Харитонину дадут подзаработать на госбольницах Башкирии? Госмедицину ставят на коммерческие рельсы с конечной станцией за г…
Собянин и его команда словно бы решили, находясь при власти, распродать как можно больше. Сейчас вихри наживы взвились вокруг государственно…
Кто помогает Владиславу Свиблову скупать за бесценок активы уходящих из России иностранных компаний?…
Покупка финской доли в ТРК "Жемчужная плаза" компанией Central Properties показала, что их связи в Москве, "Газпроме" и "Татнефти" оказались…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте