Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

Андрія Деркача мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому"

14 сентября 2014 г.

Петр Погибин

Андрій Деркач знову йде на вибори. Скоріше за все, традиційно як самовисуванець, але за підтримки президента Петра Порошенка. Він так робив завжди.

Він завжди на вибори ходив як мажоритарник, і завжди ходив за протекцією президентів - Леоніда Кучми, Віктора Ющенка, Віктора Януковича, ну і тепер скоріше за все піде в президентському кагалі Петра Порошенка.

Платою тих президентів для нього був контроль над Глухівською митницею, у нього завжди були складні відносини з сумськими губернаторами, він їх вважав недополітиками. І завжди орієнтувався на президента... часто навіть не на українського. 

 

Коли він заявив себе в таборі президента Порошенка і почав вести виборчу кампанію [правда, будучи не зареєструваним], його меседжі і стиль баріна якось вже не вписуються в реальність, занадто примітивно вони витримані в естетиці пізнього середньовіччя. Йому мабуть не повідомили, що зараз в тренді "жити по-новому".

Перший тиждень парламентської виборчої кампанії-2014 на Сумщині однозначно переміг за "креативом" наш герой, народний депутат Андрій Деркач.

В його феодальному заліку:

Тренд №1 і поки-що такий, що на виду - про бойовий загін Р7 і його задачі я вже писав, будемо за ними спостерігати. Хоча, без сліз на це щастя дивитися не можу. В суботу, 13 вересня 2014 року, в Глухові цей цирк приперся на стадіон "Дружба" в Глухові. Кажуть, що для профілактики сепаратизму.

 qhidqkiqkhiquxkmpґ

Група схожа більшою мірою на мєстное ополчєніє гопніків, які сповідують чергову модну єресь, ніж на загін правоохоронців. Рік тому вони, між іншим, ходили всі з георгіївськими стрічками. Але сьогодні це все для картінки перед президентом, і думаю в більшій мірі - для демонстрації сили перед своїми опонентами на місці.

Тренд №2 - "жити по-новому" можливо, але тільки не в їхньому селі. На цьому тижні Андрій Деркач ініціював збір підписів у "своєму" 159 виборчому окрузі до президента, прем’єр-міністра та голови Верховної ради, про щоповідомив його сайт. При чому, людям пропонують підписувати два тексти звернення.

В першому "люди просят Президента и правительство не допустить изменения территориальных единиц (другими словами – укрупнения сельсоветов и районов, о чем усиленно говорится в последнее время), сохранить все действующие школы, больницы, детские сады и количество рабочих мест в государственном секторе экономики". По суті, народний депутат активно працює з громадською думкою щодо недопустимості проведення адмін.-територіальної реформи в цих районах Сумської області. Питання й так складне, єдиного бачення об’єднання базових громад немає, і замість того, щоб готувати людей в селах до того, щоб вони самі навчилися визначати свої пріоритети розвитку, АД [Андрій Деркач-авт.] залякує їх важкими наслідками. Цей барін в сільській місцевості на півночі Сумської області вже сьогодні готує базу майбутнього соціальний спротиву проти реформ, але в разі чого готовий буде запропонувати себе як посередника, коли почнуться бунти і заворушення. Для чого президенту Петру Порошенку такий феодальний союзник просто не зрозуміло.

Текст іншого звернення типу від людей ще цікавіший. В ньому йдеться про питання безпеки жителів прикордонних районів. "Поддерживая инициативу нардепа А.Деркача, люди просят создать на севере Сумщны отряды общественной территориальной охраны ["Р7" - авт.]. Также население просит пересмотреть практику отправки в зону АТО силовиков из пограничных районов Сумщины". В середу, четвер та п’ятницю на цьому тижні було зібрано декілька тисяч підписів. Поки що без коментарів. Будемо спостерігати за феодалізмом Андрія Леонідовича. Але тенденції однозначно насторожують.

Ну і новина №3. Технічна, але така, щоб "жити по-новому" вже по справжньому. На цьому тижні ЦВК змінила голову окружної вибочої комісії №159. Замість Марії Коняєвої від партії "Рідна вітчизна" головою стала Ніна Каштальян, добре відома як незмінний представник нардепа Деркача в окружних комсіях різних виборів протягом майже 15-ти років. Має досвід проведення виборів з незмінним результатом. Її заступником є її ж донька Каштальян-Ямнік Ольга Сергіївна від партії "Україна майбутнього".

Проте що змінять голову стало відомо одразу після ухвалення рішення ЦВК 5 вересня 2014 року. В штабі Деркача вважають, що доручити керівництво ОВК можна лише перевіреним і досвідченим кадрам. Сама екс-очільниця ОВК пов’язує своє зміщення з відсутністю досвіду роботи в окружній комісії. Проте Марія Коняєва має досвід неодноразового очолювання дільничної виборчої комсії. 

http://sumynews.com/n


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Покупка СК «Орион плюс» башкирской компанией «Стройблоктехнология» является сюжетом со многими переменными, в которых могут быть задействова…
Юрий Борисов объявил о создании к 2033 году российской орбитальной станции и представил график работ, под которые еще в марте было выделено …
Облапошил бюджет, раскаялся и снова иди рули бюджетными деньгами?
В 2017 году нидерландский предприниматель Йоррит Фаассен, бывший зять Владимира Путина ударил полицейского по голове, когда тот пытался кого…
Находящийся в розыске бизнесмен Борис Ушерович из-за границы наладил схему по поставке в обход санкций в Россию телекоммуникационного оборуд…
Неужели весь проект по строительству 11 терминалов от «Логопера» может оказаться аферой, а хозяин компании Александр Кахидзе мог водить связ…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте